18 / 05 / 2024

FİSKOBİRLİK mağaza sayısı

FİSKOBİRLİK mağaza sayısı

FİSKOBİRLİK, satış mağazalarının sayısını artırarak Türkiye'nin her bölgesinde yaygınlaştırmayı hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar: "Tüm Türkiye'yi ağır ama sağlam adımlarla satış mağazalarıyla donatacağız" dedi.

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

FİSKOBİRLİK Müfettiş Yardımcısı alıyor! Son başvuru tarihi 10 Nisan 2023…

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Müfettiş Yardımcısı alacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve detaylar…

 Ürünlere yoğun talep! 2023'te rekor bekliyorlar

 Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, 2022 senesinde hem satış hem de ürün çeşidini çoğalttıklarını ifade ederek,  2023 yılında perakendede 1,5-2 milyar, ihracatta da 250-300 milyon TL seviyelerinde gelir beklediklerini söyledi.

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.

Fındık fiyatlarında büyük şok! Bugün fındık kaç lira? 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, şu an 10 bin tona yakın fındık aldıkların dikkat çekerek, bu yıl 20 bin tonu geçeceklerine dikkat çekti. Peki fındık fiyatlarında son durum ne? Fındık fiyatları bugün kaç TL? 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Siirt'teki asırlık Delikli mağaralar turizme kazandırılıyor!

Siirt'te Delikli Taş olarak bilinen Rasıl Hacar bölgesinde asırlık Delikli mağaraların yenilenmesi planlanıyor. Milli Park olarak bilinen bölgede işletmecilik yapan İshak Yargıcı, mağaraları restore ederek turizme kazandıracaklarından bahsetti.

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Volkan Birson ve Oğuz Albayrak tarafından kuruldu.

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Mare Mağaza Restaurant Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mare Mağaza Restaurant Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kartal, Murat Yılmaz ve Ahmet Tolga Önem ortaklığında kuruldu. 

MediaMarkt'tan Türkiye'ye 95 milyon liralık mağaza yatırımı!

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım yaptığı açıklamada, "2018 senesine çok hazırlıklı ve iddialı başladık. Bu sene Türkiye'de 95 milyon liralık yatırımla 20'nin üzerinde mağaza açacağız." diye konuştu.

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor!

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor.  TURYAP tarafından düzenlenen açık artırmada fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi bugün satışa çıkıyor!

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi açık artırma yöntemiyle bugün satışa çıkıyor. Satışa çıkan ticari gayrimenkullerin fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

FİSKOBİRLİK mağaza sayısı Haberi

FİSKOBİRLİK mağaza sayısı

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK), ürettiği fındık ve mamullerini tüketiciye sunduğu satış mağazalarının sayısını artırarak Türkiye'nin her bölgesinde yaygınlaştırmayı hedefliyor. İstanbul, Ankara, Samsun, Ordu ve Giresun'da satış mağazası bulunan FİSKOBİRLİK, bu şehirlere İzmir'i de ekleyerek 14 mağaza daha açacak. FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresun'da dört mağazalarının hizmette olduğunu söyledi. Samsun, Ordu, İstanbul ve Ankara gibi kentlerde de satış mağazalarının yer aldığını belirten Bayraktar, "Bir de büyük alışveriş mağazaları anlamında İstanbul'da 10 mağaza hedefimiz var. İzmir'de de mağaza açılma aşamasında. Giresun'da iki Samsun'da bir tane açacağız. Bu noktada ağır ama sağlam gitmek istiyoruz" dedi. Bayraktar, FİSKOBİRLİK'in güvenilirlilik katsayısı yüksek bir kurum olduğunu vurgulayarak, "Satış mağazasının ana hedefi, üreticiye güvenilir, taze biraz da uygun...