09 / 05 / 2024

fiskobirlik market

fiskobirlik market

FİSKOBİRLİK iştiraklerinden FİSKOMAR AŞ'nin Genel Müdürü Hüseyin Yağlıdere, yıl sonuna kadar "Fisko" markası adı altında açtıkları market sayısını 50'ye ulaştırmak istediklerini söyledi.

Rusya'dan ayçiçek yağına kota geldi, market fiyatları güncellendi! İşte 25 Mart 2022 ŞOK, A101, MİGROS fiyat listesi!

Rusya'dan ayçiçek yağlarına kota haberi gündemde bomba etkisi yarattı. Peki bu gelişme ayçiçek fiyatlarına nasıl yansıdı? Market raflarında ayçiçek yağların kaç TL'den satılıyor? İşte 25 Mart 2022 ŞOK, A101, MİGROS, Tarım Kredi Kooperatifleri fiyat listesi! 

Et satışına kısıtlama geldi! Peki market fiyatlarına nasıl yansıdı? İşte A101, MİGROS, Et ve Süt Kurumu fiyat listesi...

Ticaret Bakanlığı’ndan et satışına yönelik kritik müdahale geldi. Bakanlık et ihracatını kısıtladı. Peki market raflarına nasıl yansıdı? İşte İşte A101, MİGROS, Carrefoursa, Et ve Süt Kurumu kırmızı et fiyat listesi!

Migros Money İndirimli Market Ürünleri Fiyat Listesi Mart 2022!

Migros'ta Money İndirimli Market Ürünleri'nde ne ararsan var. Migros online alışveriş sitesinde indirimli ürünlerini satmaya devam ediyor. Peki Migros online alışveriş sitesinde hangi ürünler indirimde. İşte Migros Money İndirimli Market Ürünlerinin fiyat listesi...

Kooperatif Market'ten 5 meyve ve sebzede kampanya! İşte fiyat listesi!

Uygun fiyata sebze meyve almak isteyen vatandaşlara sevindirici haber Türkiye Tarım Kredi Kooperatif'ten geldi. Market 5 sebze ve meyve ürününde indirime gitti. İşte Kooperatif marketin yayınladığı kampanyalı sebze ve meyvelerin fiyat listesi...

Şok Market'ten 17 üründe büyük indirim! Şok Market, Mart 2022 fiyat listesi

Sadece Şok’ta bulabileceğiniz, "25 TL üzeri alışverişlerde geçerli" indirimli fırsat ürünlerini ve fiyatlarını sizler için derledik. İşte Şok Market'in kampanyalı ürün listesi...

Dövizdeki düşüş market fiyatlarına yansıdı mı?

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, döviz kurundaki düşüşün market raflarına neden yansımadığını değerlendirdi. Palandöken konuya yönelik önerilerde bulundu.

Market ve bakkallar bugün kaça kadar açık?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatili ile hafta sonu birleştirildi ve kısıtlamalar doğrultusunda 3 gün boyunca sokağa çıkma yasağı kararı alındı. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen yüzlerce insan ise bugün market ve bakkalların saat kaça kadar açık olduğunu merak ediyor...

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesi Ankara'da hizmete açıldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi Ankara'da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Babar Shehzad, Mır Hassan, Muhammad Saeed ve Murat Tapan ortaklığında kuruldu.

AVM ve market yatırımları artacak mı?

Küçük esnafı korumak için zincir marketlere getirilen kısıtlama nedeniyle market ve AMV yatırımlarının hızlanacağı düşünülüyor. Söz konusu yatırımlardan endişeli olduklarını dile getiren esnaf yasakların 2021 başına çekilmesini talep ediyor.

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!

M1 Kartal AVM 2021 yılı itibarıyla 30 senelik sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızları arasında yer alan Anpa Gross Market’e kiralandı.

Tarım Kredi Kooperatif Market 169'uncu şubesini İstinye'de açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarım Kredi Kooperatif Market 169'uncu şubesini İstinye'de hizmete açtı...

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

fiskobirlik market Haberi

fiskobirlik market

Yağlıdere, Tayyaredüzü Mahallesi'ndeki Fisko mağazasının açılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, bugüne kadar fındık üretimi yapılan bölgelerde açılan market sayısının 41'e ulaştığını ifade etti.


Her geçen gün Fisko markasının büyüdüğünü belirten Yağlıdere, "FİSKOBİRLİK'in mali yapısına uygun hareket ediyoruz. Fisko markası FİSKOBİRLİK ile büyümekte. Bugün 41. mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Hedefimiz yıl sonuna kadar mağaza sayısını 50'ye ulaştırmak. Bunun için yoğun olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.


Hüseyin Yağlıdere, birliğin üreticiyle olan güveninin pekişmeye başlamasının Fisko marketlerine ilgiyi artırdığına işaret ederek, "Fisko'lara halkımızın ilgisi giderek artıyor. Bu bağlamda 'Fisko' markası bölgede önemli pazar payına sahip oldu. Her geçen gün de hızla büyüyor. Biz burada üreticilerimizden daha fazla destek istiyoruz. Kendilerinin Fisko markasına daha fazla sahip çıkmalarını bekliyoruz. Üreticimizin vereceği destekle marka değerimiz daha da artacaktır" diye...