18 / 05 / 2024

fıstık ne kadar

fıstık ne kadar

Yeşil Altın olarak adlandırılan fıstığın hasadına az bir zaman kaldı. Kilosu 170 TL’lere dayanan fıstık nedeniyle üreticiler bahçelerdeki ürünleri çalınmasın diye nöbet tutuyor.

1 milyon TL'nin 181 günlük getirisi ne kadar? Hangi banka Mayıs 2024'te ne kadar mevduat faizi veriyor?

Yastık altında parası olan vatandaşlar artan faiz oranlarından yararlanarak, kısa ve uzun vadeli mevduatlar üzerinden yüksek getiri elde etme fırsatı yakalamak istiyor. Peki Mayıs 2024 mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar mevduat faizi veriyor?

Favori pırlanta indirim festivali! Muhteşem kampanya başladı! 0,20 karat pırlanta ne kadar? 

Favori Pırlanta'da indirim festivali başladı. Tüm takılarda yüzde 40 indirim kampanyası devam ediyor. Peki 0,20 karat pırlanta yüzük ne kadar? 0,20 karat pırlanta yüzük kaç lira?

Altında yeni rekor! Resmen fırladı! Çeyrek altın bugün ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları...

Altın fiyatları bugün rekor kırdı. Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün resmen fırladı. Çeyrek altın ne kadar? Bugün gram altın ne kadar oldu? 17 Nisan 2024 altın fiyatları.

Bankaların mevduat faizleri ne kadar? 350 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi kaç TL?

Yüksek faiz oranları, TL cinsinden birikimlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlara oldukça cazip bir yatırım fırsatı sağlıyor. Peki 350 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar?

Gram altın resmen fırladı! Altın yatırımcıları köşeyi döndü! Altın fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları bayramda  da yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün resmen fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın bugün ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları.

1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar? 1 milyon ne kadar faiz getiriyor? Mevduat faizleri resmen fırladı!

Merkez Bankası'nın son faiz artışının ardından mevduat faizleri yükselmeye devam ediyor. Bu durum mevduat faizlerine talebi artırırken vatandaşlar ''1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. 

Migros'ta yüzde 58'e varan bomba indirim: Tuvalet kağıdı 84, beyaz peynir 139, sucuk 199 TL! Duyan koştu! 

Migros'ta bebek bezinden şampuana, beyaz peynirden fıstık ezmesine kadar pek çok ürün yüzde 58'e varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki hangi ürünün fiyatı ne kadar? İşte Migros 3 Nisan 2024 fiyat listesi...

Pırlantada yüzde 50 indirim! Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar?

Assos Pırlanta'da yüzde 50'ye varan indirimler başladı. Kızların hayali olan pırlanta yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar? 

Altın sağ gösterip sol vurdu! Yatırımcılar ters köşe oldu! Gram altın bugün ne kadar? 22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları

22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları güne düşüşle başladı. Merkez Bankası kararı öncesi rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 22 Mart 2024 altın fiyatları.

50 bin TL'nin 32 günlük kazancı ne kadar oldu? Bankalarda deprem! Hemen mevduat faizlerine bakın! 

Yüksek faiz oranları, birikimlerini TL cinsinden değerlendirmek isteyenler için önemli bir fırsat sağlıyor. Peki 50 bin TL'nin 32 günlük kazancı ne kadar oldu? İşte banka banka mevduat faizi hesaplama 12 Mart 2024...

Konut kredilerinin aylık taksitleri tek tek hesaplandı! 500 bin TL'lik kredinin aylık ödemesi ne kadar?

Şubat ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde bankaların konut kredisi faiz oranları da ev sahibi olmak isteyenlerin gündeminden düşmüyor. Peki 500 bin TL konut kredisi çeken biri aylık ne kadar taksit ödüyor?

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

fıstık ne kadar Haberi

fıstık ne kadar

Gaziantep ve Siirt’ten sonra adını fıstıkla duyuran diğer il Batman oldu. Fıstığın hasat zamanı yaklaşırken gelen zamlarda sonra daha da değerlenen mahsulün bahçelerden çalınmaması için üreticiler silahla nöbet tutmaya başladı.

 KİLOSU 170 TL

‘Yeşil Altın’ olarakta adlandırılan fıstığın bahçeden satış kilosu 170 liraya dayandı. Fıstık fiyatındaki bu artış nedeniyle üreticiler hasat zamanlarında 7 gün 24 saat nöbet tutmaya başladı. Deveboynu köyünden İdris Aba, emeklerinin heba olmaması için her gün nöbet tuttuklarını ve olgunlaşan fıstıkların çalınmaması için çoğu gün uykusuz kaldıklarını söyledi.

JANDARMA DEVRİYE ATIYOR

Beşiri ilçesinde ise 'yeşil altın' olarak adlandırılan fıstığın hasat dönemi yaklaştıkça üreticiler de önlemlerini almaya başladı. Bahçeden satış fiyatı, kilosu 140 ile 170 TL arasında değişen fıstığın bazı çevre köylerde çalındığını duyan Yenipınar, Deveboynu, Yarımtaş, Atbağı ve Ayrancı köylerindeki...