15 / 05 / 2024

Fit 1970 Yapı İnşaat Hafriyat nerede

Fit 1970 Yapı İnşaat Hafriyat nerede

Fit 1970 Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Sancak tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Üsküdar, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Bmco Yapı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmco Yapı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bahadır Müfit tarafından kuruldu.

Ünye’nin 1970 yılından bu yana sağlıklı bir imar planı yok!

Ünye’nin 5 binlik imar planını hazırlayan ekipte yer alan Şehir Plancısı Yılmaz Açan, "Ünye’nin 1970 yılından sonra bütün olarak yapılmış, bir imar planı ne yazık ki yok. " dedi.

İzmir Torbalı'da 3 yıl sürecek alt yapı çalışması başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı merkezinin 1970'lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yeniliyor. İZSU, düğmeye bastı: Torbalı’nın 60 mahallesinde 3 yıl sürecek bir alt yapı çalışması başlıyor. Asfaltlanan tüm yolları yeni baştan kazılacak.

Fit 1970 Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fit 1970 Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Sancak tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Üsküdar, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit teslimleri!

Toplam 20 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 630 adet daire yer alıyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit teslimleri Ağustos 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir teslim tarihi!

Toplam 20 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 630 adet daire yer alıyor. Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir teslim tarihi olarak Ağustos 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit Projesi!

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit Projesi 20 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Dumankaya Hi-Fit güncel fiyat listesi!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanan Dumankaya Hi-Fit projesinin D planı uygulaması 8 Şubat'ta sona erecek. Proje 630 adet daireden oluşuyor. İşte Dumankaya Hi-Fit güncel fiyat listesi...

Dumankaya Hi-Fit D planı için son gün 8 şubat!

Ödemeleri 60 ay vade farksız taksit imkanı ile yapılabilen Dumankaya Hi-Fit D planı için son gün 8 şubat. Proje 28 ve 32 kattan oluşan 2 blok halinde inşa ediliyor.

Dumankaya Hi-Fit projesinde 60 ay 0 faiz!

Dumankaya Hi-Fit projesinde 60 ay 0 faiz ile vade yapılıyor. 2 oda 1 salon dairelerin 364 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı proje 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

1970 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün inşaatında sondaj yanlış yapılmış!

1970 yılında hesapta olmayan aksaklıklar yüzünden Köprü inşaatı gecikmekteymiş. Köprü ayaklarının ve halatlarının bulunacağı yerde yapılan sondajlar yanlış yapılmış. Bu durum köprü inşaatını geciktirdiği gibi maliyeti de artırıyormuş.

1970 yılında Mecidiyeköy ile Gayrettepe arasında üst yol inşa edilecekmiş!

1970 yılında Mecidiyeköy ile Gayrettepe arasında 935 metre uzunluğunda üst yol yaptırılacakmış. Ali Samiyen Stadı önünde yapılacak olan üst yol, 6 şeritli olacakmış ve mevcut caddenin üstüne inşa edilecekmiş.

1970 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün ayağının bulunduğu Ortaköy!

1970 yılında Boğaz üzerinde inşa edilecek birinci köprü, Boğaziçi Köprüsü'nün yapımı ile ilgili çalışmalar devam ediyormuş. Köprünün Ortaköy'deki ayağının kurulacağı sahada istimlak edilen binaların yıkımı da bitmek üzereymiş.

Fit 1970 Yapı İnşaat Hafriyat nerede Haberi

Fit 1970 Yapı İnşaat Hafriyat nerede

Fit 1970 Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Sancak tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Üsküdar, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.


Fit 1970 Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına...