20 / 05 / 2024

Fitch Japonya

Fitch Japonya

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Japonya'nın A+ olan notunu A'ya düşürdü. Fitch'den yapılan açıklamada Japon hükümetinin gerekli yapısal reformları 2015-2016 bütçesine dahil etmediği belirtildi.

Fitch Japonya'nın notunu A'ya düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Japonya'nın A+ olan notunu A'ya düşürdü. Fitch'den yapılan açıklamada Japon hükümetinin gerekli yapısal reformları 2015-2016 bütçesine dahil etmediği belirtildi.

Fitch Türkiye kararını cuma günü verecek!

Ekonomistler, Türkiye için kredi derecelendirme kuruluşları arasında bu yıl ilk gözden geçirmeyi cuma günü yapacak olan Fitch'ten kredi notunda ve görünümünde herhangi bir değişiklik beklemiyor.

Japonya'da binaların yüzde 80'i depreme hazır durumda!

Japonya Kyoto Üniversitesi Afet Önleme Araştırma Enstitüsü Başkanı Nakashima, " Japonya'da bina yapım-denetim ahlakı ve disiplinini kurduk. Binalarımızın yüzde 80’ini depreme hazırladık " dedi.

Japonya'da deprem nedeniyle tsunami ve tahliye uyarısı yapıldı!

Japonya'nın kuzeydoğu kıyıları açıklarında 6,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Açıklamalara göre merkez üssü Miyako kentine 220 kilometre olan deprem yerin 10 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Japonya'da deprem sonrası tsunami uyarısı verildi!

Japonya'nın kuzeyindeki Honshu Adası açıklarında 6,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Miyako kentine 220 kilometre, başkent Tokyo'ya ise 630 kilometre uzaklıkta olduğu belirtiliyor.

Japonya'da 6,9 büyüklüğünde deprem!

Japonya'nın kuzeyindeki Honshu Adası açıklarında 6,9 büyüklüğünde, 10 km derinlikte deprem meydana geldi. Depremin ardından ülkenin kuzey kıyıları için küçük çapta Tsunami uyarısı yapıldı.

Avcılar 'Japonya' modeli ile dönüşecek!

Belediyenin Marmara Depremi'nin vurduğu İstanbul Avcılar'da yeni binalar için en fazla 4 kat için izin vermesi nedeniyle kentsel dönüşüme başlanamadı. Başkan Benli, Japonya'nın güzel bir örnek oluşturduğunu ilçenin dikey değil, yatay gelişeceğini söyledi.

Fitch'den Türkiye açıklaması!

Fitch Ratings açıklamasında, "Türkiye'de Hazine garantili tahvil ihraçları fonlama profili açısından pozitif. Hazine garantili tahvil ihraçları, çeşitlendirilmiş yatırımcı tabanını çekmede yardımcı olacak" ifadesine yer verildi.

Fitch'ten ECB'nin parasal genişlemesine dair açıklama!

Fitch, Avrupa Merkez Bankası' nın parasal genişleme programının Avro Bölgesi' ndeki deflasyon riskini azaltacağını ancak enflasyon artışı ve büyümeye dair kesin etkilerinin belirsiz olduğunu bildirdi.

Fitch Yunanistan'ın not görünümünü negatife çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Yunanistan'ın yabancı ve yerli para cinsinden uzun vadeli kredi notlarının görünümünü "durağandan", "negatife" revize ederken, kredi notunu teyit etti

Fitch Almanya ve Yunanistan’ın kredi notunu açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Yunanistan’ın yabancı ve yerli para cinsinden uzun vadeli kredi notlarının görünümünü "durağandan", "negatife" revize ederken, kredi notunu teyit etti.

Fitch Ratings'ten konut sektörü değerlendirmesi!

Fitch küresel konut ve mortgage görünümünde iyileşme görüldüğünü belirtti. Fitch Ratings açıklamasında, mortgage piyasalarında durağan ya da pozitif görünüme karşın birçok ülkede ev sahipliği oranlarında düşüşün devam ettiği kaydedildi.

Fitch'ten Türk şirketlerine kritik uyarı!

Fitch Ratings, Avrupa, Ortadoğu, Afrika (EMEA) bölgesinden şirketlerin 2015 yılında jeopolitik riskler, deflasyon korkusu ve zayıf büyüme görünümü ile karşıya olduklarını, bunların şirketlerin 2015'de kredi görünümlerini etkileyeceğini bildirdi.

Fitch Japonya Haberi

Fitch Japonya

Fitch Japonya'nın notunu A'ya düşürdü, görünümünü ise durağan bıraktı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Japonya'nın A+ olan notunu A'ya düşürdü. Fitch'den yapılan açıklamada Japon hükümetinin gerekli yapısal reformları 2015-2016 bütçesine dahil etmediği...