09 / 05 / 2024

Fitness&SPA folkart towersda açılıyor

Fitness&SPA folkart towersda açılıyor

Folkart Towers'a yaşam merkezi kuruluyor. ARRERA Fitness&SPA Merkezi için CARRERA markasının isim hakkına sahip Alman Aquarius Group ile Folkart Yapı iş birliği için anlaşma imzaladı.

Folkart Ilıca Çeşme teslimleri!

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca Çeşme'de Radisson Blu Resort&SPA Hotel'in arkasında hayata geçirildi. Folkart Ilıca Çeşme teslimleri ne zaman?

İhlas Marmara Evleri 2.Kısım'a fitness salonu geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen İhlas Marmara Evleri 2. Kısmı’nda açtığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi hizmet vermeye başladı. SPA Merkezi niteliğinde olan merkezin içine fitness salonu da yapılıyor.

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık!

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Projede fitness center ve termal havuz gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Ankara Score Fitness kapandı!

Ankara Dikmen Vadisi’nde büyükelçiler ve bürokratlar başta olmak üzere Ankara cemiyetinin tanınmış isimlerine fitness ve spa hizmeti veren Score Fitness ve Spa Ankara Şubesi kapatıldı.

İzmir Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

Folkart Life Bornova projesinde restoranlar, SPA ve Fitness, koşu ve yürüyüş yolu, açık ve kapalı yüzme havuzları ve çarşı gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

Carrera Fitness Folkart Towers'ta açılıyor!

Dünyaca ünlu Carrera Fitness & Spa, İzmir'in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers'ta 20 Aralık'ta kapılarını açıyor. Folkart'ta açılacak olan merkez 5 bin metrekarelik alanda hizmet verecek.

Carrera Fitness Spa 20 Aralık'ta Folkart Towers'ta açılıyor!

Dünyaca ünlü Carrera Fitness & Spa, İzmir'in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers'ta 20 Aralık'ta kapılarını açıyor. Folkart'ın 5, 6 ve 7. katında açılacak olan merkez 5 bin metrekarelik alanda hizmet verecek.

Folkart Towers'dan yaşam merkezi atağı!

İzmir'in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers'ta, sağlık ve spor temalı bir yaşam merkezi kuruluyor. Carrera Fitness & SPA Merkezi için Alman Aquarius Group ile Folkart Yapı işbirliği anlaşması imzaladı.

Folkart Towers'a yaşam merkezi kuruluyor!

Folkart Towers'a yaşam merkezi kuruluyor. ARRERA Fitness&SPA Merkezi için CARRERA markasının isim hakkına sahip Alman Aquarius Group ile Folkart Yapı iş birliği için anlaşma imzaladı.

Folkart Towers Bayraklı'da 540 bin dolara 3+1!Aralık 2013 teslim!

Folkart Towers Bayraklı'da satışlar sürüyor, proje 2 kule şeklinde hayata geçiriliyor

Folkart Towers daire fiyatları!

Folkart Towers daire fiyatları 189 bin dolardan başlayarak konut alıcılarına sunuluyor. İzmir Bayraklı'da yükselen Folkart Towers'ta teslimlerin 2013 yılı sonunda yapılması hedefleniyor...

Folkart İzmir Towers 'ta minimum 189 bin dolara 1+1!

Teslimlerin bu yıl sonunda yapılacağı Folkart Towers daire fiyatları minimum 189 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

İzmir Folkart Towers ödeme koşulları!

27 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselen İzmir Folkart Towers ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Fitness&SPA folkart towersda açılıyor Haberi

Fitness&SPA folkart towersda açılıyor

İzmir'in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers'ta, sağlık ve spor temalı yaşam merkezi kuruluyor.CARRERA Fitness&SPA Merkezi için CARRERA markasının isim hakkına sahip Alman Aquarius Group ile Folkart Yapı iş birliği anlaşması imzaladı Farklı sektörlerde dünya markası haline gelmiş CARRERA Türkiye pazarına fitness&SPA alanında da giriş yapıyor. Bu girişin ilk adresi İzmir Folkart lovvers. CARRERA Fitness&SPA Merkezi kasım ayı içinde hizmet vermeye başlayacak. 


CARRERA VE FOLKART İŞBİRLİĞİ İMZALARINI ATTI 


CARRERA Fitness&SPA Merkezi için Alman Aquarius Group ile Folkart işbirliği anlaşması imzaladı. Alman Aquarius Group CEO'su Henrique Weil ve Türkiye CEO'su Hüseyin Valentino İ-rikçi ile Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın imzaladığı anlaşma ile CARRERA Fitness&SPA Merkezi'ııin hayata geçirilmesi için ilk adım atılmış oldu. İmza töreninin ardından merkezin üyelik kayıtları konusunda...