09 / 08 / 2024

Fiyans İnşaat 90 yıl garanti

Fiyans İnşaat 90 yıl garanti

Fiyans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Sarıaydın, vatandaşları sağlık ve bütçe açısından çelik evleri tercih etmeleri konusunda uyardı. Sarıaydın, "Kişilere 60 gün içerisinde anahtar teslim ediyor, 90 yıl da garanti veriyoruz" dedi...

İnşaat maliyet artışı inşaat sektöründe kriz yarattı! Maliyetler yüzde 90 arttı!

İnşaat maliyetleri özellikle son aylarda üst üste gelen zam haberleri ile gündemde yerini almaya devam ediyor. İnşaat maliyetlerindeki fahiş artışlar inşaat sektöründe kriz yarattı ve maliyetler yüzde 90 arttı. Peki İnşaat sektörü şuanda ne durumda? İşte resmi verilerle inşaat sektörü...

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi yarın!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

İnşaat patronlarından 'konutta yüzde 90 kredi' yorumu!

Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi kapsamında konutta kredilendirilebilir miktarın 80’den yüzde 90’a çıkartılması sektör tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. İnşaat sektörü temsilcileri sektörün daha da güçleneceğini düşünüyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Em Artı 90 Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Em Artı 90 Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi Ertuğrul Erkut ve Murat Başman 10 bin TL sermaye ile 25 Temmuz 2017 tarihinde ortaklığında kuruldu.

Ceylan İnşaat'tan 90 ay vade de 0 faiz fırsatı!

Ceylan İnşaat ev almak isteyenlere özel ödeme planı sunuyor. Firma, Konut satışlarında 90 ay vade de ‘0’ faiz uygulaması başlattı.

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'nde 500 konutluk projeye başlayacak!

Huzurlu İnşaat, 90 milyon liralık yatırımla Beylikdüzü'ne 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan proje yapmak için hazırlıkları tamamladı.

Huzurlu İnşaat 500 konutluk projesi için hazırlıkları tamamladı!

Huzurlu İnşaat, 90 milyon liralık yatırımla Beylikdüzü'ne 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan proje yapmak için hazırlıkları tamamladı.

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'nde 90 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Bugüne kadar Türkiye'nin birçok noktasında yüzlerce konut inşa eden Huzurlu inşaat, 90 milyon TL'lik yatırımla Beylikdüzü'nün en değerli noktasında yükselecek proje ile 500 konut ve ticari üniteler hayata geçirecek.

Başarır İnşaat, Bağdat Caddesi'nde dönüşüm planlıyor!

Helenium markası ile projeler üreten Başarır İnşaat, nitelikli arsaların yer aldığı kentsel dönüşüm bölgelerine yoğunlaşacak. Başarır, "Fikirtepe'de 380 kadar hak sahibi var. Yüzde 90'dan fazlası ile anlaştık. 800 konut inşa etmeyi planlıyoruz."

Riskli bina testinden geçemeyen binalar 90 gün içinde yıkılacak!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, riskli yapı denetimi için başvuran vatandaşların binasının riskli olması durumunda kanunen 90 gün içerisinde yıkılması gerektiğine dikkat çekti.

AB Grup İnşaat, Basın Ekspres‘e otel ve konut yapacak!

Geçen ay Güneşli’de konumlanan AB Yaşam Evleri, projesini satışa sunan AB Grup İnşaat, Basın Ekspres Yolu’nda 1100 daire ve 5 yıldızlı otelden oluşan 90 milyon TL yatırım değerli karma proje için kolları sıvadı.

SN Park konutlarının yüzde 90'ı satıldı!

Nurem İnşaat ve Sürmeli Gayrimenkul ortaklığında hayata geçirilen SN Park projesinin ilk etabında bulunan 360 konutun yüzde 90 'ı, 1.5 ayda tükendi. SN Park 2. etap satışları ise tavan yaptı...

Fiyans İnşaat 90 yıl garanti Haberi

Fiyans İnşaat 90 yıl garanti

Çelik yapının öncü kuruluşlarından Fiyans İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Sarıaydın, vatandaşları sağlık ve bütçe açısından çelik evleri tercih etmeleri konusunda uyardı. Sarıaydın, "Kişilere 60 gün içerisinde anahtar teslim ediyor, 90 yıl da garanti veriyoruz" dedi. 


Yurtiçinde ve yurtdışında, doğru zamanda, doğru yerde, doğru projelerle ve güçlü adımlarla büyüyen Fiyans İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin İstanbul Beylikdüzü'nde şubesi i açıldı. Fiyans İnşaatı hakkında bilgiler veren Fiyans İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Sarıaydın, "Şirketimiz 1995 yılında Finlandiya'da tamamen çelik yapılar üzerine odaklanarak kuruldu. 2005 yılından beri de Türkiye'deyiz. Avrupa'da, Ortadoğu'da olduğu gibi Türkiye'de de kişiye özel çelikten butik evler yapıyoruz. Kullanmış olduğumuz malzemeler ise tamamen çelik yapılardır....