14 / 05 / 2024

Çelik yapının öncü kuruluşu Fiyans İnşaattan 90 yıl garanti!

Çelik yapının öncü kuruluşu Fiyans İnşaattan 90 yıl garanti!

Fiyans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Sarıaydın, vatandaşları sağlık ve bütçe açısından çelik evleri tercih etmeleri konusunda uyardı. Sarıaydın, "Kişilere 60 gün içerisinde anahtar teslim ediyor, 90 yıl da garanti veriyoruz" dedi...



Çelik yapının öncü kuruluşlarından Fiyans İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Sarıaydın, vatandaşları sağlık ve bütçe açısından çelik evleri tercih etmeleri konusunda uyardı. Sarıaydın, "Kişilere 60 gün içerisinde anahtar teslim ediyor, 90 yıl da garanti veriyoruz" dedi. 


Yurtiçinde ve yurtdışında, doğru zamanda, doğru yerde, doğru projelerle ve güçlü adımlarla büyüyen Fiyans İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin İstanbul Beylikdüzü'nde şubesi i açıldı. Fiyans İnşaatı hakkında bilgiler veren Fiyans İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Sarıaydın, "Şirketimiz 1995 yılında Finlandiya'da tamamen çelik yapılar üzerine odaklanarak kuruldu. 2005 yılından beri de Türkiye'deyiz. Avrupa'da, Ortadoğu'da olduğu gibi Türkiye'de de kişiye özel çelikten butik evler yapıyoruz. Kullanmış olduğumuz malzemeler ise tamamen çelik yapılardır. Bu yapılar Avrupa standartları çerçevesinde olan yalıtım malzemelerinden oluşmaktadır. Çelik ise kendi üretimimizdir. Kalınlıkları ise 1 buçuk 2 arasında değişmektedir" dedi. 


Daha çok yurt dışına yönelik çalıştıklarının olduğunu ancak Türkiye'ye yönelik yatırımlarını arttırdıklarını belirten Sarıaydın, Irak, Erbil, Kerkük, Bağdat gibi ülke ve şehirlerde projelerin devam ettiğini hatırlattı. "Türk insanı çelik yapılar hakkında çok fazla fikir sahibi değil" diyen Fiyans İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Sarıaydın, "Prefabrik ile çelik yapılar karıştırılıyor. Bunun için biz Fiyans inşaat olarak çeliği gündemde tutmak, insanlara gerçek bilgiler vermek zorundayız. Çünkü Türkiye deprem bölgesi. Çelik yapıların tercih edilmesi için bir sürü neden ve faktör var" şeklinde konuştu.


İstanbul Gazetesi 


Geri Dön