05 / 05 / 2024

fiyatlar düşecek mi

fiyatlar düşecek mi

Ekonomist ve akademisyenlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dolardaki artış sırasında fiyatları hangi hızla ve hangi oranla yükseltiyorlarsa aynı şekilde şimdi de geri indirmelerini özellikle bekliyoruz." dedi.

Dolar düşüşe geçti, fiyatlar neden sabit?

2020’nin başından itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durum gibi sebeplerle dolarda çok ciddi yükseliş yaşandı. Bu durumdan kaynaklı hammaddesi ithal edilen ya da yurtdışından alınan ürünlerin fiyatlarında çok ciddi artış görüldü.

Dolar kuru bayramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Bayrama sayılı günler kala dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Peki dolar kuru babyramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi?

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın satış yedi! Rotası değişen altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? 

Altın fiyatlarında rota değişti. Peki altın fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği o sorunun yanıtı...

Benzin, mazot ve LPG'nin litre fiyatları düşecek mi? 2024'e Brent petrol damgası! 

Benzin ve mazot fiyatlarını doğrudan etkileyen Brent petrol, uzun süredir 80 dolar bandının üzerinde seyrediyor. Peki benzin, mazot ve LPG'nin litre fiyatları düşecek mi? Uzman isim tek tek açıkladı...

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat: Konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi?

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Ekonomist ve Gazeteci Esfender Korkmaz konut piyasası ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Peki konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi? 

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

Kredi faizleri düşmezse, ev fiyatları ne olur?

Ev sahibi olmak isteyen herkes “Konut fiyatları düşecek mi artacak mı” sorusunun cevabını merakla beklerken kripto fenomeni Murat Ali Calman X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Konut fiyatlarında düşüş olacağını söyleyen Calman’a bakın vatandaşlar ne dedi? 

Konut fiyatları düşecek mi?

Konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği de pek çok kişi tarafından merak ediliyor Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut fiyatları ile ilgili bir paylaşım yaparak, fiyatların dolar bazında sert düşüşünün kaçınılmaz olduğunu söyledi.

2024'te konut fiyatları düşecek mi? 

Son iki senede yüksek enflasyona paralel olarak konut fiyatlarında devasa artışlar yaşandı. Peki 2024'te konut fiyatları düşecek mi? 

Dolar 29 TL sınırında! Dolar kuru yükselecek mi, düşecek mi?

Dün 28,86 TL ile güne başlayan dolar/TL kuru bugün de milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki 1 dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

fiyatlar düşecek mi Haberi

fiyatlar düşecek mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ekonomist ve akademisyenlerle sohbet toplantısı yaptı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türk ekonomisindeki son gelişmelerin değerlendirileceği sohbet toplantısına katılanları selamlayan Erdoğan, yapacakları istişarelerin şimdiden ekonomi için hayırlara vesile olmasını diledi.

Erdoğan, son dönemde daha sık şekilde ülkenin Cumhuriyet dönemindeki ekonomi serencamına atıfta bulunduğunu dile getirerek, ülke olarak İzmir İktisat Kongresi'nden beri ekonomide hedeflere ulaştıracak bir yön tayin etmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Dönemin ruhuna uygun araçlar ve yöntemlerle başlattıkları tüm hamlelerin maalesef bir kısmının küresel, bir kısmının da iç dinamiklere bağlı sebepler dolayısıyla yarım kaldığını belirten Erdoğan, şöyle devam etti:

"Hep söylediğim gibi 1923 İktisat Kongresi kararlarının ömrü 1929 büyük buhranına kadar sürmüştür. Rahmetli Menderes ve Özal'ın başlattıkları atılımların akıbeti de hepinizin malumu. Türkiye...