16 / 05 / 2024

Flamingo Blu Mimarsinan  nerede

Flamingo Blu Mimarsinan  nerede

Toplam 59 konut ve 6 ticari üniteden meydana gelen Flamingo Blu Mimarsinan projesi Makropoli İnşaat  tarafından inşa ediliyor. İşte Flamingo Blu Mimarsinan fiyat listesi...

Flamingo Blu'da yüzde 20 + yüzde 5 indirim!

Flamingo Blu projesinde kalan son 20 daire için yüzde 20 + yüzde 5 indirim sağlanıyor. Makrapoli İnşaat, projesiyle konut seferberliğine ek fırsat sunuyor.

Flamingo Blu Mimarsinan fiyat listesi!

Toplam 59 konut ve 6 ticari üniteden meydana gelen Flamingo Blu Mimarsinan projesi Makropoli İnşaat  tarafından inşa ediliyor. İşte Flamingo Blu Mimarsinan fiyat listesi...

Acar Blu Residence ödeme planı!

Acar Blu Residence Beykoz projesinde daire fiyatları 540 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Acar Blu Residence projesi bu yıl Aralık ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Melikgazi Mimarsinan'a çok amaçlı spor tesisi inşa edilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesi Demokrai Mahallesi'ne çok amaçlı sosyal ve spor tesisi inşa edeceklerini söyledi. Büyükkılıç, ''Bu tesisimiz bölgenin sosyal yaşamına renk katacak'' dedi.

Kayseri Mimarsinan TOKİ emekli başvuruları!

Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarılacağı projede başvurular 6 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. Kayseri Mimarsinan TOKİ emekli başvuruları 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli Konutları başvuru!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli Konutları başvuru bedeli olarak 500 TL isteniyor. Kura çekilişi 6 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan projede fiyatlar henüz netleşmedi.

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler!

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kura satışlarının 6 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

Kayseri Mimarsinan OSB'deki camiinin inşaatı bu yıl içinde tamamlanacak!

Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Kayseri Sanayi Odası İştiraki olan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi 2016 yılı ilk Müteşebbis Heyet Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda cami inşaatı konuşuldu.

Yıldırım Mimarsinan ve Bağlaraltı'na modern köprü inşa ediliyor!

Yıldırım ilçesinde Mimarsinan ve Bağlaraltı mahallelerini birbirine bağlayacak yaya köprüsünün temel atma töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bizi bir arada tutacak değerler inşasını fiziksel dönüşümle birlikte gerçekleştiri

Şifa-Mimarsinan Spor Kompleksi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, seçim vaatleri arasında yer alan Şifa-Mimarsinan Spor Kompleksi’nin de açılışını gerçekleştirerek bölge halkına 14 dönümlük alanda yeni bir spor ve yaşam alanı kazandırdı.

Büyükçekmece Mimarsinan İbrahim Sancak Camii ne zaman açılacak?

Sancaklar ailesi ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Mimarsinan İbrahim Sancak Camii Kurban Bayramı'nda ibadete açılacak.

Mimarsinan Mühendislik İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarsinan Mühendislik İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Kanaa, Solaıman Slee Alhrakı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Esenyurt, Koza Mahallesi, 1638 Sokak'ta kuruldu.

Radisson Blu İstanbul’daki 7'nci otelini Ataköy’de açıyor!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, İstanbul’daki yedinci oteli olan Radisson Blu Hotel, İstanbul Ataköy’ün açıldığını duyurdu.

Flamingo Blu Mimarsinan  nerede Haberi

Flamingo Blu Mimarsinan  nerede

2 blok şeklinde yükselen Flamingo Blu Mimarsinan projesi 60 milyon TL yatırım bedeline sahip. 5 bin 283 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan  FlamingoBlu Evleri  Makropoli İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Proje Büyükçekmece Mimarsinan’da yükseliyor.
 

Toplam 59 konut ve 6 ticari üniteden meydana gelen Flamingo Blu Mimarsinan projesinde  2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. 

Teslim tarihi Aralık 2018 olarak belirlenen FlamingoBlu projesinde daire sahiplerine futbol sahası, basketbol sahası, fitness, açık havuz, çocuk oyun parkı, sosyal tesis ve buluşma alanları gibi bir çok sosyal alan sağlanıyor.
 

Flamingo Blu Mimarsinan fiyat listesi!
 

-2+1 daireler metrekaresine göre 415 bin TL ile 570 bin TL (86 m2 ile 141 m2), 
-3+1 daireler fiyatları 560 bin TL ile 745 bin TL (141 m2 ile 167 m2), 
-Dubleks daire fiyatları...