03 / 05 / 2024

Flatofis Haliç nerede

Flatofis Haliç nerede

Sinpaş Holding’in Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştirdiği Flatofis Haliç, bünyesindeki toplantı hizmetleri ile toplantıların da merkezi oluyor.

Rams City Haliç'te daireler 6 milyon 973 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Rams Global imzası taşıyan Rams City Haliç'te dairelerin fiyatları 6 milyon 973 bin liradan başlıyor. Peki Rams City Haliç'te hangi konut tipleri var? Rams City Haliç nerede? İşte ayrıntılar...

Rams City Haliç nerede? Rams City Haliç fiyat listesi!

Rams City Haliç nerede sorusunun yanıtı ve Rams City Haliç fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Woop Point: Sinpaş'tan yeni nesil çalışma alanı!

Türkiye'nin ilk ve tek A+ yatay iş ve yaşam merkezi olan Flatofis Haliç'te, kurulan Woop Point; keyifli ve ekonomik bir ofiste çalışmanın ayrıcalıklarını deneyimletiyor.

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

Kayabaşı Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede?

Kayabaşı'na taşınan Rami Kuru Gıda Hali dükkanları için kura çekim tarihi 19 Aralık olarak belirlendi. Dükkanlar yapılacak kura ile sahiplerini bulacak..

WE Haliç Eyüp nerede?

Toplam 1.084 bağımsız birimden meydana gelen WE Haliç Eyüp projesi için 10 ayda yüzde 25 rezervasyon alındı. Peki WE Haliç Eyüp nerede?

İstanbul Su Ürünleri Hali nerede?

Kumkapı'da 32 yıl hizmet verdikten sonra Gürpınar’da yeni yapılan kompleksine taşınan İstanbul Su Ürünleri Hali, 452 bin metre karelik bir alana kurulu ve limana sahip.

Flatofis Haliç projesi toplantıların merkezi haline geldi!

Sinpaş Holding’in Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştirdiği Flatofis Haliç, bünyesindeki toplantı hizmetleri ile toplantıların da merkezi oluyor.

Sinpaş Flatofis’in basın toplantısı 26 Mart'ta!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Holding, markalı konut projeleriyle birlikte ticari gayrimenkul yatırımlarıyla da büyümeye devam ediyor. Sinpaş Holding Flatofis Haliç’te Flatofis’in yatırımlarını ve Speedcity deneyimi paylaşacak.

Vodafone Arena son hali böyle!

Vodafone Arena inşaatının son hali nasıl? Vodafone Arena ne zaman açılacak? Vodafone Arena canlı yayın izle linki nerede? Vodafone Arena, Ocak 2015 itibariyle ne durumda? Vodafone Arena Stadı'nda neler olacak? İşte cevaplar...

İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi, Batı Resneli'de nerede?

Rami Kuru Gıda Toptancı Hali'nin Başakşehir Kayabaşı Mahallesi Batı Resneli Çiftliği mevkiindeki yeri nerede? Gıda Toptancıları Sitesi'nin kurulacağı parseller belli oldu mu? İşte görselleri ve video anlatımıyla projenin konumlandırılacağı adres...

Amplio Haliçenazır nerede?

Amplio Haliçenazır nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Haliç bölgesi deniliyor. Amplio Emlak Yatırım imzası taşıyan projede toplam 900 adet daire bulunacak. Projede satışlar yaz aylarında başlayacak...

Haliç Panorama Evleri nerede?

Haliç Panorama Evleri nerede? sorusunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor. Gaziosmanpaşa Küçükköy bölgesinde yükselen Haliç Panorama Evleri'nde konutların satış fiyatları 160 bin liradan başlıyor...

Flatofis Haliç nerede Haberi

Flatofis Haliç nerede

Flatofis Toplantı Hizmetleri’nin farklı toplantılara uygun olarak sunduğu 8 kiralanabilir toplantı salonu ve Hız Temalı 9. toplantı salonu SpeedRoom ile İstanbul Haliç’teki Flatofis’te tüm iş dünyasının hizmetinde.


Birbirinden ferah, gün ışığı alan, modern tasarımlı ve güçlü teknik donanıma sahip kiralanabilir toplantı salonları ile hizmetler sunmaya devam eden Flatofis Toplantı Hizmetleri, değişken katılımcı sayıları ve toplantı temalarına uygun olarak, seminerler, konferanslar, eğitim toplantıları, focus grup toplantıları, assesment toplantıları, şirket toplantıları, dönemsel toplantılar, bayi toplantıları, basın toplantıları, özel lansman toplantıları ve özel simülatör destekli aktiviteli toplantılar, Flatofis ferahlığı ve rahatlığıyla Haliç’te gerçekleştirilebiliyor.


Flatofis Haliç bünyesinde, iş dünyasının farklı toplantı ihtiyaçlarına uygun ayrıcalıklı hizmetler sunan Flatofis Toplantı Hizmetleri, Türkiye’nin ilk hız temalı toplantı salonu SpeedRoom’un yanı sıra 8 farklı eğitim toplantı salonu ile de...