03 / 05 / 2024

Flatofis Haliç toplantı salonları

Flatofis Haliç toplantı salonları

Sinpaş Holding’in Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştirdiği Flatofis Haliç, bünyesindeki toplantı hizmetleri ile toplantıların da merkezi oluyor.

Woop Point: Sinpaş'tan yeni nesil çalışma alanı!

Türkiye'nin ilk ve tek A+ yatay iş ve yaşam merkezi olan Flatofis Haliç'te, kurulan Woop Point; keyifli ve ekonomik bir ofiste çalışmanın ayrıcalıklarını deneyimletiyor.

Temel Karamollaoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Haliç çağrısı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ''İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı''nda söz alarak Haliç'te kat artırılması konusuna değindi. Karamollaoğlu, ''Haliç’in kendisi bile tarihi bir mekan. Burada kat artırmak ne demek, orayı boğmak demek'' dedi. 

Konya Ereğli toptancı hali taşınacak mı?

Özkan Özgüven, şehir içinde kalan ve kent trafiğinde önemli aksamalara sebebiyet veren Toptancı Hali ’ni taşımak ve yeni hal modelini belirlemek amacıyla hal esnafıyla bir toplantı düzenlendi.

Rami Kuru Gıda Hali'nde son durum ne?

Kayabaşı'ndaki yeni yerine taşınması yılan hikayesine dönen Rami Kuru Gıda Hali için T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda bir toplantı gerçekleşti. Peki Rami Kuru Gıda Hali'nde son durum ne?

Haliçport toplantısı protesto edildi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'nce Haliç Kongre Merkezi'nde "Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre Projesi Halkın Katılım Toplantısı" düzenlendi.

Beyoğlu Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre projesinin toplantısı 30 Aralık'ta!

İstanbul İli Beyoğlu İlçesi'nde yer alan Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre Projesi'nin ÇED toplantısı 30 Kasım 2015 günü yapılacak!

Haliçport projesinin toplantısı 30 Kasım'a alındı!

İstanbul Haliçport projesi hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 27 Kasım'da yapılacağı duyurulan halkın katılım toplantısı 30 Kasım 2015 Pazartesi gününe alındı...

Haliçport için 27 Kasım'da toplantı yapılacak!

İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Haliçport projesi için 27 Kasım 2015 tarihinde halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla toplantı yapılacak.

Flatofis Haliç projesi toplantıların merkezi haline geldi!

Sinpaş Holding’in Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştirdiği Flatofis Haliç, bünyesindeki toplantı hizmetleri ile toplantıların da merkezi oluyor.

Botanica İstanbul basın toplantısı 9 Nisan'da!

"Şehrin en doğal hali" sloganıyla yola çıkan Botanica İstanbul basın toplantısı 9 Nisan Perşembe günü Saat 09:30'da Çırağan Kempinski Otel'de düzenlenecek.

Sinpaş Flatofis’in basın toplantısı 26 Mart'ta!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Holding, markalı konut projeleriyle birlikte ticari gayrimenkul yatırımlarıyla da büyümeye devam ediyor. Sinpaş Holding Flatofis Haliç’te Flatofis’in yatırımlarını ve Speedcity deneyimi paylaşacak.

Haliçenazır projesinde kentsel dönüşümün hak sahipleri bilgilendirildi!

Haliçenazır projesinde kentsel dönüşümün hak sahipleri bilgilendirildi. Amplio Emlak Yatırım A.Ş., projenin tüm detaylarını ve süreci Haliç Kongre Merkezi’ nde gerçekleştirdiği toplantıda proje paydaşları, yani mahalle sakinleri ile paylaştı...

Amplio Haliç kentsel dönüşüm projesinin basın toplantısı 13 Aralık'ta!

2007 yılında dünyanın Amerika dışında ilk LEED Gold sertifikalı oteli olan Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn ile Türkiye'de ilk yatırımını yapan Amplio Emlak Yatırım'ın Haliç'te inşa edeceği kentsel dönüşüm projesinin basın toplantısı 13 Aralık'ta...

Flatofis Haliç toplantı salonları Haberi

Flatofis Haliç toplantı salonları

Flatofis Toplantı Hizmetleri’nin farklı toplantılara uygun olarak sunduğu 8 kiralanabilir toplantı salonu ve Hız Temalı 9. toplantı salonu SpeedRoom ile İstanbul Haliç’teki Flatofis’te tüm iş dünyasının hizmetinde.


Birbirinden ferah, gün ışığı alan, modern tasarımlı ve güçlü teknik donanıma sahip kiralanabilir toplantı salonları ile hizmetler sunmaya devam eden Flatofis Toplantı Hizmetleri, değişken katılımcı sayıları ve toplantı temalarına uygun olarak, seminerler, konferanslar, eğitim toplantıları, focus grup toplantıları, assesment toplantıları, şirket toplantıları, dönemsel toplantılar, bayi toplantıları, basın toplantıları, özel lansman toplantıları ve özel simülatör destekli aktiviteli toplantılar, Flatofis ferahlığı ve rahatlığıyla Haliç’te gerçekleştirilebiliyor.


Flatofis Haliç bünyesinde, iş dünyasının farklı toplantı ihtiyaçlarına uygun ayrıcalıklı hizmetler sunan Flatofis Toplantı Hizmetleri, Türkiye’nin ilk hız temalı toplantı salonu SpeedRoom’un yanı sıra 8 farklı eğitim toplantı salonu ile de...