08 / 05 / 2024

flex Kurtköy teslimleri

flex Kurtköy teslimleri

Flex Kurtköy projesi Dumankaya İnşaat bünyesinde hayata geçirildi. Satış süreci devam eden Flex Kurtköy teslim tarihi 2013 yılının Ağustos ayı olarak belirlendi

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

Erguvan Premium Kurtköy teslimleri!

Erguvan Premium Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Erguvan Premium Kurtköy teslimleri ne zaman?

Wroof Kurtköy anahtar teslimleri başladı!

Wroof Kurtköy anahtar teslimleri başladı. 9 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve de 4+1 şeklinde tasarlanan konutlar yer alıyor.

360 Kurtköy Rezidans teslimleri!

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı imzası taşıyan proje 51 bin 156 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 360 Kurtköy Rezidans teslimleri Temmuz 2018 'te yılında yapılması planlanıyor.

360 Kurtköy Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 536 daire, 2 anaokulu ve 2 villadan meydana gelen proje Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı imzası taşıyor. Peki 360 Kurtköy Evleri teslimleri ne zaman?

Kurtköy Oto World Asya teslimleri ne zaman?

Oto World Asya projesinde yer alan dükkanların alanları minimum 200 metrekare, maksimum ise 600 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Kurtköy Oto World Asya teslimleri ne zaman?

Dumankaya Flex Kurtköy ödül kazandı!

Eylül 2013'te teslim edilen Dumankaya Flex Kurtköy projesi, toplu taşıma duraklarına yürüme mesafesinde bulunması ve birçok sosyal donatı alanları sebebiyle ödül kazandı. Dumankaya Flex Kurtköy projesi 2013'te teslim edilmişti.

Flex Kurtköy'e yeşil bina sertifikası!

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Flex Kurtköy projesi dünyadaki en geçerli yeşil bina sertifika sistemi olarak bilinen Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) Gümüş sertifikası aldı.

Dumankaya Flex Kurtköy LEED Gümüş sertifikası aldı!

Dumankaya Flex Kurtköy, ABD’deki Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından geliştirilen Enerji ve de Çevre Dostu Tasarımda Liderlik ( LEED ) Gümüş sertifikası almaya hak kazandı.

Kurtköy Dumankaya Flex Evleri!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Kurtköy Dumankaya Flex Evleri, İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy bölgesinde konumlanıyor...

Dumankaya Flex Kurtköy ödeme planı!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Dumankaya Flex Kurtköy ödeme planı bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede yer alan 1+1 daireler 254 bin 700 liradan satışa sunuluyor...

Dumankaya Flex Kurtköy ulaşım!

Dumankaya Flex Kurtköy ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Dumankaya Flex Kurtköy projesinde stüdyo home ofislerin fiyatları 206 bin 100 TL' den başlangıç gösteriyor

Kurtköy Dumankaya Flex ödeme planı!

Kurtköy Dumankaya Flex ödeme planı haberimizin içerisinde bulunuyor. Teslimleri hemen gerçekleşen Dumankaya Flex Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon daireler 254 bin 700 TL'den başlıyor

flex Kurtköy teslimleri Haberi

flex Kurtköy teslimleri

Dumankaya Flex projesi lokasyon itibariyle Kurtköy’de yer alıyor. Anadolu Yakası’nda yükselen Flex Kurtköy’de 4 ve 8’er kattan meydana gelen 5 blok mevcut. 1+1, 2+1 tipinde toplam 376 adet konutun yer aldığı Dumankaya Flex Evleri’nde stüdyo daireler 123 bin liradan, 1 oda 1 salon daireler 181 bin liradan ve 2 oda 1 salon daireler 259 bin liradan başlıyor. 8 bin 498 metrekare arsa alanına sahip olan Flex Kurtköy teslim tarihi ise belirlendi. 


Flex Kurtköy teslim tarihi şu şekilde:


Kesinlik kazanan Flex Kurtköy teslim tarihi 2013 yılının 8. ayı olan Ağustos olarak belirlenmiş durumda. 


 


Flex Kurtköy teslim tarihi, fiyatları, ödeme planı gibi...