27 / 04 / 2024

Flex Office satış ofisi telefon

Flex Office satış ofisi telefon

Flex Office satış ofisi telefon numarası 0212 672 88 98 olarak belirlendi. Toplam 321 adet ofisten oluşan proje İETT otobüsleri merkezi ve otobana yakın mesafede yer alıyor.

Dumankaya İnşaat Flex Office projesi!

Yarın görücüye çıkacak olan Dumankaya İnşaat Flex Office projesi home ofislerden oluşuyor. İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen projede ofis fiyatları ön satışlara özel olarak 106 bin TL'den başlıyor.

Hong Kong Langham Place Office Tower rekor fiyata satılıyor!

Hong Kong’da bulunan Langham Place Office Tower satışa çıktı. Refor fiyatla satılan gökdelenin bedeli 25.5 milyar Hong Kong doları (3.1 milyar ABD doları) olarak belirlendi.

Amassizmir Residence Office satışta! 330 bin TL'den başlıyor!

Karaca İnşaat tarafından hayata geçirilen Amassizmir Residence ve Office projesi İzmir'de hayata geçiriliyor. 69 üniteden oluşan projede 7 adet ofis ve 3 adet dükkan bulunuyor.

Flex Life Studio'nun yüzde 50'si satıldı!

Geçen Temmuz'da İzmir Çiğli'de temelleri atılan Flex Life Studio'da yaşam 2017 yılı sonunda başlayacak. Satışların şimdiden yüzde 50'yi bulduğu belirtildi.

Beykent Arluxia Home Office icradan satılıyor!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Beykent'deki Arluxia Home Office binası, Beykent Kiler Market ve Full Jet Akaryakıt İstasyonu'nun bulunduğu 182 bağımsız bölümü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 84 milyon 649 bin TL olarak belirlendi.

Seba Office Boulevard Cendere satış ofisi!

Seba Office Boulevard Cendere satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Seba Office Boulevard projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL + KDV'den başlıyor...

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası başladı. Dumankaya İnşaat projesi Flex Office Bahçeşehir'de satış fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya İnşaat Pas Geç kampanyası!

Dumankaya, hazırladığı yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Flex Office klasik iş ortamı anlayışını ortadan kaldırıyor!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de yükselen projesi Flex Office'de daire sahiplerine evleriyle iş yerleri aynı ortamda sunuluyor. Projede 321 ünite bulunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Seba Office Boulevard satılık!

Ofis alanları 116 metrekareden başladığı proje Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Proje İstanbul Sarıyer ilçesinde yer alıyor. Seba Office Boulevard satılık fiyatlar metrekare birim bazında 3 bin 500 dolardan oluşuyor.

Seba Office Cendere satış ofisi!

Seba Office Cendere satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Seba Office Cendere projesinde ofis teslimlerinin Mayıs 2017 yılında yapılması planlanıyor...

Ayazağa Seba Office Boulevard satılık ofis!

Ayazağa Seba Office Boulevard satılık ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Ayazağa Seba Office Boulevard projesi Mayıs 2017'de teslim ediliyor...

Flex Office satış ofisi telefon Haberi

Flex Office satış ofisi telefon

Flex Office projesinde yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunuyor. Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak yükselen proje toplam 160 dönüm üzerinde Bahçeşehir'de yükseliyor.


Dumankaya Hi-Fit projesinde toplam 630 adet daire yer alıyor. 28 ve 32 katlı 2 blok halinde inşa edilen proje metro, banliyö treni, İETT otobüsleri merkezi ve otobana yakın mesafede yükseliyor.


Flex Office projesinde ofislerin fiyatları 106 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Flex Office projesinde teslimler 2017 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek. Bugün yapılan basın toplantısıyla tanıtılan projedeki ofisler 45 metrekare, 77 metrekare ve 120 metrekare olarak tasarlandı.


Flex Office satış ofisi telefon!

Tel: 0212 672 88 98 


Flex Office iletişim

Web: www.dumankaya.com

Tülay...