30 / 04 / 2024

flex ofis dumankaya fiyat

flex ofis dumankaya fiyat

Dumankaya Flex Ofis satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Home ofis konsepti ile hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor.

Dumankaya Flex Office fiyatları!

Dumankaya Flex Office fiyatları 101 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak tasarlanan Flex Office projesi toplam 321 adet ofisten meydana geliyor.

Dumankaya'nın 3 projesinde erken bahar fırsatı!

Dumankaya, ayrıcalıklı fırsatları ile Dumankaya Flex Ofiice, Dumankaya Mozaik ve Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.

Flex Office Dumankaya kampanya!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Flex Office projesinde fırsatlar devam ediyor. İşte, Flex Office Dumankaya kampanya detayları...

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fifti modeli!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fift modeli ile satışlarına devam ediyor. Toplamda 321 adet home ofis dairenin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya fifti fifti kampanyası!

Dumankaya fifti fifti kampanyası başladı. Flex Office, Dumankaya Miks ve Dumankaya Hi-Fit projeleri için geçerli olan kampanya kapsamında konut bedelinin yüzde 50'sini Dumankaya İnşaat ödüyor.

Dumankaya Flex Ofis'te 70 ofis sahibini bekliyor!

Dumankaya'nın Bahçeşehir'de inşa ettiği "Flex Office Bahçeşehir" projesini tercih ediyor. Ramazan kampanyasının da devam ettiği projede son 70 ofis sahiplerini bekliyor.

Flex Office Dumankaya satış ofisi!

Flex Office Dumankaya satış ofisi ile 0212 672 88 98 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde yapılması planlanan proje İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor.

Flex Office Dumankaya fiyatları!

Flex Office Dumankaya fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Home officelerin yer aldığı projenin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Bahçeşehir'in ilk home ofis projesi: Flex Office Bahçeşehir!

Dumankaya, İstanbul Bahçeşehir'deki yeni projesi 'Flex Office Bahçeşehir'in satışlarına başladı. 32 katlı kulede 321 home-ofis konseptli üniteden oluşan proje, 100 milyon lira yatırım değeriyle inşa edilecek.

Dumankaya Flex Ofis satılık!

Dumankaya Flex Ofis satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Home ofis konsepti ile hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor.

Dumankaya Flex Office ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Flex Office projesi Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak yükseliyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunuyor. Peki Dumankaya Flex Office ne zaman teslim edilecek?

Flex Office Dumankaya satış günü!

Flex Office Dumankaya satış günü yarın olarak belirlendi. Ofis tiplerinin 45 metrekare, 77 metrekare ve 120 metrekare olarak tasarlandığı projede fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Flex Office satış ofisi!

Dumankaya Flex Office satış ofisi telefon numarası 0212 672 88 98 olarak belirlendi. Teslimlerinin 2017 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşeceği projede toplam 321 adet ofis bulunuyor.

Dumankaya Flex Office nerede?

Dumankaya Flex Office projesinde toplam 321 adet ofis bulunuyor. 32 katlı tek kuleden oluşan projede yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunuyor. Peki Dumankaya Flex Office nerede?

flex ofis dumankaya fiyat Haberi

flex ofis dumankaya fiyat

Dumankaya Flex Ofis satılık daire fiyatları lansmana özel olarak 119 bin TL'den başlıyor. Bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantı ile satışa sunulan proje 100 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.


İstanbul Bahçeşehir'de yer alan Flex Ofis 'in ortak kullanım alanları içerisinde ofis box üniteleri, depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, kat bahçeleri, bireysel çalışma alanları, lobi hizmetleri bulunuyor.


Teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Flex Ofis Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Proje 32 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Dumankaya Flex Ofis satılık daire alanları stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Ön talepleri ile satışlarının yüzde 64'ünü tamamlayan proje 321 adet üniteden meydana geliyor. 


Dumankaya Flex Ofis satış ofisi 

Tel: 0212 672 88 98 

Web: www.dumankaya.com

Özge...