07 / 05 / 2024

FLO Samsun mağazası

FLO Samsun mağazası

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker ve spor giyim ürünlerini tüketicilere sunan ve  FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerini sürdüren In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı...

FLO yurt dışındaki 105’inci mağazasını hizmete açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden FLO Mağazacılık, yurt dışındaki 105’inci mağazasını hizmete açtı.

FLO Samsun’a yeni mağaza açtı!

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

FLO Fas’taki 7’nci mağazasını açtı!

FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarla büyüyor. Yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi planlayan FLO, Fas’ta bulunan 7’nci mağazasını açtı.

E-bebek Samsun'daki 3. mağazasını açtı!

Anne ilgisi, uzman bilgisi ile anne-babalara hizmet veren ebebek, Samsun'da 3. mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Flo, Kazakistan’da 5. mağazasını açtı!

Türk ayakkabı mağazalar zinciri Flo, yurt dışında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Kazakistan’daki beşinci mağazasını Karaganda City Mall’da açan Flo, 450 metrekarelik bir alanda yüzlerce çeşit ürünü müşterilerinin beğenisine sunacak.

FLO 223'üncü mağazasını Atlaspark AVM'de açtı!

2015'in sonuna kadar 250 mağazaya ulaşmayı hedefleyen FLO, Türkiye'nin dört bir yanında mağaza yatırımlarını sürdürüyor. FLO'nun 223'üncü mağazası, 27 Ağustos Perşembe günü Sultanbeyli Atlaspark AVM'de açıldı.

Koçtaş 44. mağazasını Samsun'da açtı!

Samsun’un Canik ilçesindeki eski Baumax Yapı Market’in bulunduğu yere açılan Koçtaş mağazasının açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk katıldı..

Koçtaş 44. mağazasını Samsun'da açıyor!

Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Canik ilçesinde açılacak Koçtaş mağazasının açılış gününe özel 555 kişiye 55 lira hediye çeki dağıtılacağını söyledi. İşte Özpamukçu'nun açıklaması...

Samsun'da giyim mağazasında yangın çıktı!

Samsun'da giyim mağazasında yangın çıktı. İlkadım ilçesindeki bir giyim mağazasında çıkan yangında dumandan etkilenen kişi hastaneye kaldırıldı. Yangın nedeni ile işyerinde büyük çaplı hasar oluştu.

İstikbal, Bafra’da 10’uncu mağazasını açtı!

Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, yurtiçi mağazalaşma atağına devam ediyor. İstikbal, Türkiye çapında 850’nci, Samsun genelinde ise 10’uncu mağazasını Bafra’da açtı. İstikbal Türkiye genelinde 850 mağazaya ulaştı.

Kilim Mobilya Samsun'daki 3 katlı mağazasını 26 Nisan'da açıyor!

Kilim Mobilya Samsun Bölge Müdürü Can Süer ve Kilim Mobilya Samsun mağaza Müdürü İlknur Koçaklı, amaçlarının Samsun'da daha kaliteli bir hizmet verebilmek olduğunu ifade etti.

Akdeniz Bölge'sinin en büyük spor mağazası Decathlon bugün açılıyor!

50 farklı sporun yer alacağı ve 7000'den fazla ürünün sergileneceği Decathlon, Adana Optimum AVM'de açılıyor. Decathlon'un İstanbul, İzmir, Ankara ve Samsun'dan sonra Türkiye'deki 6.mağazası olacak...

FLO Samsun mağazası Haberi

FLO Samsun mağazası

 Türkiye ayakkabı sektörü markalarından FLO, Samsun’daki yeni mağazasını hizmete açtı. FLO tarafından yapılan açıklamaya göre, mağaza ağını büyüten FLO ulaşılabilir fiyatlı, kaliteli ve dünya trendlerine uygun ürünlerini Samsun’daki 980 metrekarelik yeni mağazasında bölge halkının beğenisine sunuyor. Pandemi döneminde de herkesin ayakkabıcısı olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren FLO, yurt içindeki mağaza sayısını her geçen gün artırıyor.

Yapılan açıklamada verilen bilgiye göre, güncel moda ve geniş ürün yelpazesini ulaşılabilir fiyatlar ile sunan FLO, sektörün açık ara lideri konumuna sahip.

Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarının dışında Türkiye’nin en büyük online ayakkabı alışveriş sitesi www.flo.com.tr ile de hizmet veren FLO, yurt dışında da mağaza sayısını artırarak 2023'te Türkiye’den çıkacak 10 global markadan biri olma hedefi doğrultusunda da da hızla ilerliyor.