29 / 04 / 2024

İstikbal, Bafra’da 10’uncu mağazasını açtı!

 İstikbal, Bafra’da 10’uncu mağazasını açtı!

Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, yurtiçi mağazalaşma atağına devam ediyor. İstikbal, Türkiye çapında 850’nci, Samsun genelinde ise 10’uncu mağazasını Bafra’da açtı. İstikbal Türkiye genelinde 850 mağazaya ulaştı.




Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, yurtiçi mağazalaşma atağına devam ediyor. İstikbal, Türkiye çapında 850’nci, Samsun genelinde ise 10’uncu mağazasını Bafra’da açtı. Açılış Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleşti.


“Türkiye genelinde 850 mağazaya ulaştık, hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz”


Bafra mağaza açılışında konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, “İstikbal markamızla bugün Türkiye’de 850 mağazayla hizmet veriyoruz. Bu yıl 30 mağaza açma hedefiyle yola çıktık ve bu yolu yarıladık. En büyük hedefimiz ise 2023 yılında dünyanın ilk 3 mobilya üreticisi arasında yerimizi almak. Bu büyük hedef doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz” dedi.


“Ev konforunu mağazalarımızda da yaşatıyoruz”


Samsun ve bölgesinin İstikbal için önemli bir lokasyon olduğunu da belirten Mustafa Boydak, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz Bafra mağazası Samsun ve ilçelerindeki 10’uncu mağazamız. Toplam 5 bin 700 metrekare alan üzerine, 7 milyon TL yatırım ile kurulan İstikbal mağazamızda herkesin keyifli bir şekilde alışveriş yapmasını ve ev konforunu alışveriş esnasında da yaşamasını amaç edindik. İstikbal kalitesini bilen ve seven Samsun halkına bundan sonra Bafra’dan da hizmet vereceğiz” dedi. Mustafa Boydak, ayrıca bu yılsonuna kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Uşak, Manisa, Kahramanmaraş, Ağrı başta olmak üzere birçok il merkezinde ve ilçelerde yeni mağazalar açacaklarının altını çizdi.


“Yeniliklerimiz her aşamada devam ediyor”


İstikbal markasıyla her zaman lider ve moda da öncü olduklarını, mobilya sektörüne yön verdiklerinin de altını çizen Mustafa Boydak, ürün yelpazesini her yıl yenilemenin yanında geçen yıl İstikbal’in yüzünü de yenilediklerini belirterek, “Geçen yıl hayata geçirdiğimiz revizyonla İstikbal’in estetik, ergonomi ve erişilebilirlik özelliklerini logomuza taşıdık. Değişimle birlikte tüm dünyada yenilemelerimiz devam ediyor” dedi.


Hürses


Geri Dön