26 / 07 / 2024

istikbal yeni şubesini açtı

istikbal yeni şubesini açtı

Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, yurtiçi mağazalaşma atağına devam ediyor. İstikbal, Türkiye çapında 850’nci, Samsun genelinde ise 10’uncu mağazasını Bafra’da açtı. İstikbal Türkiye genelinde 850 mağazaya ulaştı.

Ziraat Bank Özbekistan, 5'inci şubesini Fergana'da hizmete açtı!

Açılışlarını hız kesmeden sürdüren Ziraat Bankası'nın iştiraki olan Ziraat Bank yeni şubesini Fergana'da hizmete açtı...

Midyeci Ahmet Bodrum'da şube açıyor!

Midye müdavimlerinin çoğalmasıyla şubelerinde de artışa giden Midyeci Ahmet, yeni şubesini Bodrum'da açıyor...

Emlak Katılım Kavacık ve Beşyüzevler şubeleri açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, mega kent İstanbul’da iki yeni şubesini daha açtı. 

Emlak Katılım’dan Mersin ve Maltepe'ye iki yeni şube!

Şube yatırımlarına devam eden Emlak Katılım, iki yeni şubesini daha hizmete açtı. Mersin’de ilk şubesinin açılışını gerçekleştiren Emlak Katılım, Maltepe şubesini de hizmete açarak İstanbul’da 19 şubeye, Türkiye genelinde ise 38 şubeye ulaştı. 

Emlak Katılım 33. şubesini Aksaray'da açtı!

Türkiye'de emlakçılık anlayışına yeni bir soluk getiren Emlak Katılım, yeni şubesini Aksaray'da açtı.

Emlak Katılım'ın 32'nci şubesi Antalya'da açıldı!

Türkiye’de farklı yerlerde şubeleşme çalışmalarına devam eden Emlak Katılım, yeni şubesini Türkiye turizminin önemli şehirlerinden Antalya’da hizmete açtı.

Emlak Katılım, İstanbul'da beş yeni şubesini hizmete açtı!

Şube yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, Altunizade, Güneşli, Beykent, İmes ve Merter şubelerini hizmete açtı.

Tavuk Dünyası yeni şubesini Kazasker’de açtı!

Tavuk Dünyası İstanbul Anadolu yakasındaki en yeni lezzet noktasını Kazasker’de hizmete açtı.

FuzulEv Ağrı’daki ilk şubesini açtı!

FuzulEv, Ağrı'daki ilk şubesini açtı. Türkiye’de "Ev sahibi olmayan kimse kalmasın" mottosuyla yolan çıkan FuzulEv, Ağrı’da açtığı yeni şubesiyle büyümeye devam ediyor.

FuzulEv Bingöl Şubesi açıldı!

Türkiye’de FPK Sistemi’yle on binlerce kişiyi konut sahibi yapan FuzulEv, Bingöl Uydukent’te yeni şubesini hizmete açtı.

Cafe İtaliano 10 yeni şube açacak!

İlk şubesini 2003 yılında Bakırköy Carousel Alışveriş Merkezi'nde açan Cafe italiano, bu yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor... 

Anadolubank Diyarbakır şubesi açıldı!

Anadolubank yer aldığı şehirlerde şube açarak büyümeye devam ediyor. Banka yeni şubesini Diyarbakır'da hizmete açtı...

Emlak Katılım İzmit Şubesi açıldı!

Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunan Emlak Katılım, yeni şubesini İzmit'te açtı.

istikbal yeni şubesini açtı Haberi

istikbal yeni şubesini açtı


Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, yurtiçi mağazalaşma atağına devam ediyor. İstikbal, Türkiye çapında 850’nci, Samsun genelinde ise 10’uncu mağazasını Bafra’da açtı. Açılış Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleşti.


“Türkiye genelinde 850 mağazaya ulaştık, hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz”


Bafra mağaza açılışında konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, “İstikbal markamızla bugün Türkiye’de 850 mağazayla hizmet veriyoruz. Bu yıl 30 mağaza açma hedefiyle yola çıktık ve bu yolu yarıladık. En büyük hedefimiz ise 2023 yılında dünyanın ilk 3 mobilya üreticisi arasında yerimizi almak. Bu büyük hedef doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz” dedi.


“Ev konforunu mağazalarımızda da yaşatıyoruz”


Samsun ve...