02 / 05 / 2024

flora office ataşehir

flora office ataşehir

İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Flora Office'de metrekare birim fiyatı 4 bin 750 ile 6 bin dolar arasında değişiyor. Teslimler hemen gerçekleşiyor...

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Artaş Avrupa Office Ataşehir Projesi!

Avrupa Office Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin karşısında Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek...

Avrupa Office Ataşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Avrupa Konutları markasının en yeni halkası Avrupa Office Ataşehir projesi de ilk kez Dubai’de görücüye çıktı. Artaş İnşaat İstanbul’da hayata geçirdiği 3 milyar 570 milyon dolar değerindeki 6 projesiyle katıldı...

Ataşehir Canan Business projesinde 396 bin TL'ye home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Ataşehir Canan Business projesinde fiyatlar 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Canan Busisness Ataşehir'de 396 bin TL'ye home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Canan Busisness Ataşehir projesinde fiyatlar 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Work Up Ataşehir iletişim bilgileri!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde bulunan projede home office, iş merkezi ve loft gibi seçenekleri bulunuyor. Work Up Ataşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Ataşehir Work Up fiyatları!

İş merkez - home Office - loft konseptiyle hayata geçirilen proje 5.50 metre tavan yüksekliğiyle dizayn edildi. Ataşehir Work Up fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir Work Up 5.50 fiyat!

Ataşehir Work Up 5.50 fiyat listesi metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimleri bu yıl Ekim ayında yapılacak olan projede home office, iş merkezi ve ofisler yer alıyor.

Ataşehir Loft Up ne zaman teslim?

Banka kredisi ile 120 ay vade imkanı sunan Tatar Yapı Loft Up/7.60 projesi iş merkezi, home office ve Loft konseptiyla hayata geçiriliyor. Peki Ataşehir Loft Up ne zaman teslim edilecek?

Work Up Ataşehir satış ofisi!

Yatırım bedelinin 190 milyon dolar olarak belirlendiği projede iş merkez - home Office - loft konsepti bulunuyor. Work Up Ataşehir satış ofisi telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Canan Business Ataşehir'de 598 bin TL'ye 2+1 home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Canan Business Ataşehir projesinde 2+1 home officelerin fiyatları 598 bin TL'den başlıyor.

Canan Business Ataşehir'de 389 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeeneklerinden meydana gelen Canan Business Ataşehir'de 1+1 home officelerin fiyatları 389 bin TL'den başlıyor.

Work Up Ataşehir satılık!

Work Up Ataşehir satılık dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor. İstanbul İl'i Ataşehir'de hayata geçirilen projede home - office daireler ve iş merkezi ile ofislerden oluşuyor.

flora office ataşehir Haberi

flora office ataşehir

STC inşaat tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşheir Flora Office, toplam 370 daire ve 38 dükkandan meydana geliyor. Proje 34 katlı tek bloktan oluşuyor.


70 bin metrekare alan üzerinde yer alan Flora Suites Office projesinde ödemeler peşin ya da şirket bünyesinde yüzde 30 peşinat ödenip geri kalan tutar 36 aya kadar vadelendiriliyor.


İlk 9 katında sadece ofislerin yer aldığı Flora Office Ataşehir'de yer alan rezidansların metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolar ile 6 bin dolar arasında fiyatlarla satışa sunuluyor. Dükkanların metrekare birim fiyatı ise 12 bin dolardan başlıyor.


Teslimlerin hemen yapıldığı Ataşehir Flora Office Residence'da; yüzme havuzu, fitness center, spa center, çamaşırhane, simultane tercüman, 7/24 resepsiyon hizmeti, ofis ve bina temizliği, araç kiralama, kuru temizleme, catering destekli toplantı odaları, ortak sekreterya, konsept çarşı...