05 / 05 / 2024

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence 'de daire teslimlerinin inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılması planlanıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselecek proje 102 adet konuttan oluşuyor.

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Demir tarafından kuruldu.

Vadi Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Galip Bahadır tarafından kuruldu.

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa;'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Ceylan ve İsmail Ceylan ortaklığında kuruldu.

Florya Restorasyon Mimarlık İnşaat Elektronik Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Florya Restorasyon Mimarlık İnşaat Elektronik Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de İsmail Özayyıldız  tarafından kuruldu.

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Birol Unut tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Saklı Vadi projesi ön talep topluyor...

Avrupa Konutları Saklıvadi ön talep topluyor! Yeni proje! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Saklıvadi projesi için ön talep topluyor...

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi yarın!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te inşa edilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi yarın yapılacak.

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketinin merkezi Bağcılar’da yapıldı.

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

Invest Vadi ön talep topluyor! Yeni proje!

Ayazağa’da hayata geçirdiği Vadi İstanbul projesiyle adından söz ettiren Invest İnşaat Invest Vadi projesi için düğmeye bastı.

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence Haberi

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence 'de daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Çalışmaların önümüzdeki ay başlayacağı projede 12 katlı tek blok halinde inşa edilecek. 


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilecek Vadi Marmara Residence Konutları fiyatları 140 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Florya İnşaat imzası taşıyor. 


Beylikdüzü Vadi Marmara Residence'de 102 adet konut bulunuyor. Projenin inşaat çalışmalarının başlaması ile 2 yıl içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Florya İnşaat Vadi Marmara Residence 'de sauna, fitness ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar yer alıyor. Projede ilk 30 daire için 30 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. 


Vadi Marmara Residence iletişim

Telefon: (0212) 871 41 51 

Web adresi: www.floryainsaat.com

Özge...