02 / 05 / 2024

Florya Kiremitin kaç şubesi var

Florya Kiremitin kaç şubesi var

Gıda sektöründe faaliyet gösteren Florya Kiremit restoranları, 2017 yılında 10 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Şu anda dört şube ile faaliyet gösterdiklerini söyleyen Florya Kiremit'in sahibi Behçet Başaran "Florya Kiremit olarak şubeleşmemize İstanbul'da devam etmek istiyoruz" dedi.

Nivak Florya'da yüzde 40 peşin,12 ay vade avantajı! Son 9 gün, fırsatı kaçırmayın!

Nivak Group imzası ile inşa edilen Nivak Florya projesi 2024 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Nivak Florya'da daire fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar bulunuyor? İşte merak edilenler...

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray Florya projesi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nisan 2018'de ihale edilen ve 832 milyon 500 bin TL teklifle Öz Er-Ka İnşaat'ın kazandığı Galatasaray Florya projesi tasfiye edildi...

Galatasaray Florya projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut ve Öz Er-Ka İnşaat arasında içerisinde Galatasaray Florya arazisinin de bulunduğu arsa için imzalar atıldı...

Galatasaray Florya arazisi Öz Er-Ka İnşaat'ın oldu!

Emlak Konut GYO tarafından bugün ihaleye çıkarılan Galatasaray Florya arazisinin kazananı Öz Er-Ka İnşaat oldu. Şirket ihaleyi 832 milyon 500 bin TL teklifle kazandı...

Florya Akvaryum Kompleksi için kaçak iddiası!

Florya sahilinde 273 bin metrekarelik arazide inşa edilen Florya Akvaryum kompleksi için imar planı değişti. Florya Akvaryum Kompleksi'nde bulunan yapıların kaçak olduğu iddia edildi.

Florya'daki 22 dönüm arazi Varlık Fonu'na geçti!

İstanbul Bakırköy Florya'daki 22 dönümlük bir arazi Varlık Fonu’na geçti. Arazi üzerinde Kaşı Beyaz Et ve Balık restaurantı bulunuyor.

Florya Akvaryum Şenlikköy giriş ücreti 2017 kaç TL?

Florya Akvaryum Şenlikköy giriş ücreti 2017 kaç TL sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Florya Akvaryum Şenlikköy giriş ücreti 2017 kaç TL sorusunun yanıtı...

Aqua Florya yılbaşında açık mı?

Aqua Florya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Aqua Florya yılbaşında açık mı? Aqua Florya yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Aqua Florya 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Wesley Sneijder Florya'ya taşınıyor!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, oğlu Xess Xava için Maçka'dan Florya’da bahçeli bir villaya taşınma kararı aldı.

Beyaz İnşaat'tan Florya'ya yeni proje!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, Florya'da Kaşıbeyaz'ın arkasındaki 11 dönümlük araziye 11 blokta 66 daireli butik bir site inşa edeceklerini belirtti.

Florya Akvaryum, Meclis gündemine taşındı!

Sayıştay raporuyla kaçak olduğu belgelenen Florya Akvaryum’un durumu İBB Meclis gündemine taşındı. CHP’li Meclis üyeleri Nadir Ataman ve Hüseyin Sağ, kamunun zarara uğratıldığını savundu!..

Florya Kiremitin kaç şubesi var Haberi

Florya Kiremitin kaç şubesi var


Gıda sektöründe faaliyet gösteren Florya Kiremit restoranları, 2017 yılında 10 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Şu anda dört şube ile faaliyet gösterdiklerini söyleyen Florya Kiremit'in sahibi Behçet Başaran "Florya Kiremit olarak şubeleşmemize İstanbul'da devam etmek istiyoruz" dedi. 

Faaliyete Mayıs 2016'da Aqua Florya'da geçtikleri bilgisini veren Behçet Başaran "Sektöre girmeden önce birçok AVM'de konsept araştırması yaptık, sektörde tecrübeli kişilerden yardım aldık. Sonucunda konusunda tecrübeli bir ekip kurduk ve faaliyete başladık" dedi. Kaliteli ürünü hesaplı bir şekilde sunmayı kendilerine öncelikli amaç belirdiklerini söyleyen Başaran bunun dışında üç hedef ile yola çıktıklarını belirtti. Bunları personel, lezzet ve servis kalitesi şeklinde sıralayan Başaran, 2017'de Cevahir, Forum İstanbul, İstinye Park'da şube açmanın planları arasında olduğunu ifade etti. 

Behçet Başaran, son dönemde Türkiye'de çıkan son olaylar ve yaz döneminde...