04 / 07 / 2024

florya marina projesi

florya marina projesi

2007 yılında yapılan ihale sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Florya’daki denize sıfırı konumdaki araziyi 30 yıllığına kiralayan 5 ortaklı İstanbul Akvaryum, 2011’de ilk olarak Akvaryum’un açılışını gerçekleştirdi.

Mirador Park Tuzla'da yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

PP Yapı Mirador Marina projesi teslimi sonrasında Mirador Park Tuzla projesi için kolları sıvadı. Mirador Park Tuzla projesi yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta.

Galatasaray'ın Florya konut projesi nasıl inşa edilecek? Son dakika açıklaması geldi! 

Galatasaray'ın Florya konut projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Peki proje nasıl inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Süheyl Batum'dan Florya projesi açıklaması: Daireleri metrekaresi 10 bin dolardan satsak 1 milyar 100 bin dolar eder!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Süheyl Batum, Florya projesi ile ilgili konuştu. Bölgede yer alan başka bir projeyle karşılaştırma yapan Batum, "Florya'da daireleri metrekaresi 10 bin dolardan satsak 1 milyar 100 bin dolar eder" dedi. İşte gelen yorumlar... 

Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilen Florya Evleri projesi 68 bin 36 metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Peki Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Emlak Konut Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Fethiye Körfezi’ne yapılacak marinaya çevrecilerden tepki!

Fethiye Körfezi’nde deniz dolgusu, alışveriş merkezi, restoran, otel ve yüzlerce tekne için bağlama yeri yapılmasını kapsayan marina projesi için çevresel etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılması çevrecilerin tepkisini topladı. 

Emlak Konut Florya Evleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Florya Evleri projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO Florya Evleri projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Florya Evleri projesinde yer teslimi yapıldı...

Emlak Konut GYO Florya Evleri için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Florya Evleri projesi için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Florya Evleri değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy Şevketiye Emlak Konut Florya Evleri projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şevketiye Mahallesi, 1242 ada 2 parselde yer alan 242 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşan Emlak Konut GYO Florya Evleri projesi için yapı ruhsatlarını aldı.

Galatasaray Florya projesi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nisan 2018'de ihale edilen ve 832 milyon 500 bin TL teklifle Öz Er-Ka İnşaat'ın kazandığı Galatasaray Florya projesi tasfiye edildi...

Dursun Özbek: Galatasaray Riva ile Florya projesi zorda!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, "Riva, Florya projesi bugün zordadır. İstenmeyen bir şekilde istenmeyen bir tarzda neden olduğunu bilmediğimiz bir şekilde çıkmazın eşiğindedir" dedi...

florya marina projesi Haberi

florya marina projesi

2012’de aynı arazi üzerinde AVM’nin yapımını da tamamlayan firma, son olarak 2016’nın nisan ayında tesisin önemli halkalarından biri olan otelin de açılışını yaptı. Tüm bu tesislerin 300 milyon dolarlık yatırıma mal olduğunu ifade eden İstanbul Akvaryum Genel Müdürü Mehmet Sami Milli, şimdi ise marina ve cruise limanı projelerini hayata geçirmek için harekete geçtiklerini söyledi.


İZİNLER BEKLENİYOR

Marina ve cruise limanı projesi için 40 milyon dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını ifade eden Milli, “Marinanın 400 yat,tekne bağlama kapasitesi olması hedefleniyor. İki de cruise gemisi yanaşabilecek şekilde bir yapı olmasını arzu ediyoruz. 6 idareden izin alındı. Ancak daha izin almamız gereken yerler var. Bu yatırımın da tamamlanması ile birlikte birbiriyle entegre çok ciddi bir turizm merkezi haline dönüşmüş olacağız” dedi.


Turizmdeki sorunları aşabilmek için tek...