09 / 05 / 2024

Florya Osy Turizm adres

Florya Osy Turizm adres

Florya Osy Turizm Tekstil İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Issa Mohammad Jaradat ve Adnan Ahmad Abuawad ortaklığında kuruldu.

Osy Hafriyat İnşaat Turizm Enerji Maden Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osy Hafriyat İnşaat Turizm Enerji Maden Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selaattin Yarluğkal tarafından kuruldu.

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketinin merkezi Bağcılar’da yapıldı.

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

Florya Group Nakliyat İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Group Nakliyat İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdelmoneım R.K  Alı tarafından kuruldu.

Florya İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Yousef M. Alı Alahmad tarafından kuruldu. 

Florya Osy Turizm Tekstil İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Osy Turizm Tekstil İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Issa Mohammad Jaradat ve Adnan Ahmad Abuawad ortaklığında kuruldu.

Florya Yeşilköy turizm tesis alanı plan değişikliği askıda!

Florya Yeşilköy ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliği bugün askıya çıktı..

Florya Gayrimenkul İzmir Konak projesinin ÇED toplantısı 18 Ekim'de!

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret A.Ş.,İzmir Konak ilçesi Ankara Caddesi üzerinde İzmir Konak Karma projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başladı.

Vatan Turizm Otelcilik ve İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Florya Şubesi açıldı!

Vatan Turizm Otelcilik ve İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Florya Şubesi, Vedat Mutlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Bakırköy'de açıldı.

Birlikteyiz Turizm Havacılık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Birlikteyiz Turizm Havacılık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, Başaran Ulusoy ve Mustafa Çobanoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 300 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Bakırköy, Florya'ta kuruldu.

Florya Capy İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Capy İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ali İlhan Eren tarafından kuruldu.

Hanyap Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanyap Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ali Bahar tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Bakırköy, Florya Şenlikköy Mahallesi, Cevizli Sokak, Karatay Apartmanı'nda kuruldu.

Alpler Gayrimenkul İnşaat Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Alpler Gayrimenkul İnşaat Turizm Taşımacılık Limited Şirketi, Ahmet Alpaslan ve Sönmez Kaynak ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Florya Caddesi'nde kuruldu.

Florya Osy Turizm adres Haberi

Florya Osy Turizm adres

Florya Osy Turizm Tekstil İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Issa Mohammad    Jaradat    ve Adnan Ahmad Abuawad ortaklığında kuruldu.

Florya Osy Turizm Tekstil İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a) Gayrımenkul: Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlığı ve ekspertiz faaliyetleri, stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık yapabilir.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Florya Osy Turizm Tekstil İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi adres: İzzet Paşa Mah.Yeni Yol Cad. No:3/336...