28 / 04 / 2024

florya tesisleri rivaya taşınacal

florya tesisleri rivaya taşınacal

Dursun Özbek'in Galatasaray'ı ekonomik sıkıntıdan kurtaran başkan olarak tarihe geçmek istediği belirtilirken, Özbek'in planlarının da hazır olduğu belirtildi. Özbek'in ilk planı Florya'da altyapı tesislerini Riva'ya taşımak.

Galatasaray, Florya Tesisleri’nin tapusunu resmen aldı! 

Galatasaray'ın ekonomik olarak büyük bir sıçrama yapmasına fırsat verecek olan Florya arazisinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

Burak Elmas'tan Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray Başkan adaylarından Burak Elmas, gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili konuştu. Burak Elmas, "Kemerburgaz için bütün detaylar, finansman hazır. Projemiz 25 ile 28 ayda bitecek" dedi ve Mecidiyeköy için birçok kiralama alternatifi bulunduğunu söyledi.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya tesisleri açıklaması!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz bugünkü köşesinde Galatasaray'ın başkanlık seçimini ve kulübe ait gayrimenkullerdeki son durumu kaleme aldı.

Metin Öztürk'ten dikkat çeken Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray'ın başkan adayı Metin Öztürk, kulübün borcunu düşürecek reçeteyi açıkladı. Öztürk, Kemerburgaz ve Florya tesislerine ilişkin de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Mustafa Cengiz’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Florya teşekkürü!

Galatasaray Başkanı Mustafa Ocak Ayı Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Cengiz, kulübün Florya Tesisleri'nin geri alınması hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Galatasaray'da Florya zirvesi!

Florya Metin Oktay Tesisleri arazisi için çalışmalara başlayan Galatasaray, Emlak Konut’a 120 milyon TL önerdi. Bankalarla da masaya oturmayı planlayan sarı kırmızılı yönetim yapılandırma ile faizlerden kurtulmayı planlıyor.

Galatasaray Florya arazisinden gelir beklentisi 55 milyon dolar!

GS Başkanı Cengiz, Emlak Konut GYO ile projesi geliştirilen Florya Metin Oktay Tesisleri arazisinden gelecek gelirin, beklendiği gibi 200 milyon dolar değil 55 milyon dolar seviyesine olacağını ileri sürdü...

Galatasaray'ın Florya tesisleri taşınacak!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2. Uluslararası Futbol Zirvesi'ne katıldı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, "Florya'daki tesislerimizi yeni bir alana taşıyacağız." dedi.

Riva ve Florya projelerinden 500 milyon dolar gelir elde edeceğiz!

Dursun Özbek Cumartesi günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısını düzenledi. Mevcut borcu açıklayan Özbek, Riva ve Florya arazilerinde yapılacak projeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Florya'daki Metin Oktay Tesisleri Riva'daki araziye taşınacak!

Dumankaya İnşaat, kendisi veya başka şirketler aracılığıyla, Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'nin kulübün Riva'daki arazisine taşınması ve bu iki arsanın farklı projeler geliştirilerek birlikte değerlendirilmesini önerdi.

florya tesisleri rivaya taşınacal Haberi

florya tesisleri rivaya taşınacal

Galatasaray'da UEFA'dan alınan ceza ve takımın aldığı sonuçlar taraftarın sabrını taşırırken, yönetime de büyük tepki oluştu.  Sarı-kırmızılı taraftarların büyük çoğunluğu Dursun Özbek'in istifasını iserken, Özbek'in en az 2 dönem daha Galatasaray başkanlığı yapmayı planladığı iddia edildi.


Dursun Özbek'in Galatasaray'ı ekonomik sıkıntıdan kurtaran başkan olarak tarihe geçmek istediği belirtilirken, Özbek'in planlarının da hazır olduğu belirtildi. 


Özbek'in ilk planı Florya'da altyapı tesislerini Riva'ya taşımak. Riva'da oluşacak sosyal alandan sonra ise burayı ihaleye açarak toplamda 1.5 milyar TL'yi bulacak projenin startı verilecek. 


Galatasaray yönetimi bunu 1 yıl içinde yapmayı planlarken, peşinat olarak 1.5 milyar TL'nin de yüzde 30'unun projeyi üstelenecek firmadan alınması planlanıyor. Florya'da A takım 2019'a kadar kalacak.A takım da daha sonra Riva'ya taşınacak. Ancak A takım taşındıktan sonra da Galatasaray ''sosyal alan'' dışında...