29 / 04 / 2024

Florya-Yeşilköy bisiklet hattı ne zaman açılacak

Florya-Yeşilköy bisiklet hattı ne zaman açılacak

İstanbul'da "Akıllı Bisiklet" uygulamasını pilot olarak "Kadıköy-Kartal" sahil yolunda hayata geçiren İSPARK, Avrupa Yakası'nda da Florya-Yeşilköy hattını Nisan'da açacak.

1954'te Baruthane sahasına 50 bin kişilik şehir planı! Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar...

1954 yılında İstanbul'da Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar uzayan Baruthane sahasında yeni şehrin yapımı planlanmış.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Florya, Yeşilköy ve yakın çevresindeki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıda!

Bakırköy ilçesi, Florya, Yeşilköy ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Yeşilköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, 325 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

EBRD'den Ispartakule-Çerkezköy demiryolu hattına 150 milyon euro kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) İstanbul'dan Bulgaristan sınırına kadar 67 kilometre uzunluğu sahip olacak Ispartakule-Çerkezköy demiryolu hattının inşaatı için Türkiye'ye 150 milyon euro kredi verecek.

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını Rönesans Holding inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın yakınlarında bulunan Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını yapacak.

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tuncer tarafından açıldı.

Bakırköy Yeşilköy 1/5000 ve  1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, 1030 ada, 99 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

İptal edilen Yeşilköy Sahil projesi yeniden hayata geçiyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski başkan Kadir Topbaş'ın projelerinden biri olan ve 2017'de iptal edilen Yeşilköy Sahil Bandı projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün başlıyor! 

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün saat 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler yarın başlıyor!

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler 4 Ocak 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Florya-Yeşilköy bisiklet hattı ne zaman açılacak Haberi

Florya-Yeşilköy bisiklet hattı ne zaman açılacak

 İstanbul'da "Akıllı Bisiklet" uygulamasını pilot olarak Kadıköy-Kartal sahil yolunda hayata geçiren İSPARK, Avrupa Yakası'nda da Florya-Yeşilköy hattını nisanda hizmete alacak.


İSPARK'tan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla sağlıklı yaşama ve çevre bilincine destek olmak amacıyla başlatılan "Akıllı Bisiklet" uygulamasının yoğun ilgi görmesi üzerine yaygınlaşması için harekete geçildi.


Trafik yoğunluğunun her geçen gün artığı İstanbul'da "Akıllı Bisiklet" uygulamasını pilot olarak Kadıköy-Kartal sahil yolunda hayata geçiren İSPARK, Avrupa Yakası'nda da Florya-Yeşilköy hattını, nisanda hizmete açacak. Bu hattın uzunluğu yaklaşık 6 kilometre olacak, 5 durak ve 60 bisiklet bulunacak.


Fizibilite çalışmaları devam eden Avcılar-Sahil ve Kartal-Pendik hatlarının da hizmete alınmasıyla İSPARK, İstanbul'da vatandaşlara 350 bisiklet ile hizmet verecek.


Anadolu Yakası'nda Bostancı-Kartal hattına ilave olarak Maltepe dolgu alanında 3 yeni durak hizmete açılarak, Kadıköy-Kartal arasındaki bisiklet...