24 / 07 / 2024

flow

flow

Alp Nuhoğlu’nun tasarımı “Flow” koltukları 999 liradan satılıyor...

LG’nin No Frost buzdolabında indirimde! 7 Ocak 2023  Fiyat Listesi

LG’nin Multi Air Flow hızlı ve eşit soğutan No Frost Buzdolabı, Mediamarkt’ta web’e özel indirime girdi. Peki LG Multi Frost buzdolabı özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? Kaç liraya düştü?

Oyun tutkunlarının gözdesi Asus ROG Flow 'da indirim! 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeni nesil RTX 3050 grafik işlemcili Asus ROG Flow GV301RC-LJ051 için Eylül ayında geçerli olacak bir kampanya haberi duyuruldu. Asus ROG Flow GV301RC-LJ051 modelinde 2000 TL'lik indirime gitti.

Flowıo Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Flowıo Mühendislik Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Yağız Kabakcı tarafından kuruldu.

Deltap Flow Technologıes Mühendislik Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

Deltap Flow Technologıes Mühendislik Hizmetleri Limited  Şirketi Pendik’te kuruldu.

SAMET'tan yenilikçi tasarım: Smart Flow çekmece sistemleri!

SAMET Smart Flow çekmece sistemleriyle mükemmel tasarım ve fonksiyonu bir araya getirmeye devam ediyor.

Flow Oturma Grubu L’unica ile bahçelerde modernizm rüzgarı!

Fonksiyonelliği ve kaliteyi estetikle buluşturan bahçe mobilyaları markası L’unica, yalınlığın gösterişli bir dışavurumu olan Flow Oturma Grubu ile bahçelere nostaljik bir hava katabildiği gibi modernizm rüzgarları da estirebiliyor.

Vitra V-Flow ile duş alanlarına kullanışlı çözümler!

V-Flow, engelsiz ve güvenli bir zemin yaratırken, banyodaki tasarım bütünlüğünü de koruyor. V-Flow; mat, parlak ve altın kaplama seçenekleri; dikdörtgen, kare ve yuvarlak süzgeçlerle her bütçeye uygun alternatifler sunuyor.

Arman Tasarım'dan yenilikçi oyun alanları!

Arman Tasarım’ın yeni neslin çağdaş algı düzeyine ve ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladığı Ufo Shake, Moleculer Playground ve Flow Slide oyun birimleri ile çocukların bedensel ve zihinsel yetenekleri, doğanın ve eğlencenin keyfine vararak gelişiyor.

Vitra yeni duş kanalı V-Flow'u tanıttı!

VitrA'nın yeni V-Flow duş kanalı, duş alanında kesintisiz, estetik ve modern görünüm sağlayarak banyonun şıklığını tamamlıyor. Neredeyse "görünmez olan" V-Flow duş kanalıyla suyun süzülüp gidişi bile farklı...

Ege Seramik Flow serisini tanıttı!

Türk seramik sektörünün lider markası Ege Seramik Autumn Collection 2013 koleksiyonunda yer alan Flow serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Ahşabın sıcaklığı, doğa harikası traverten görüntüsü ile birleşerek Flow serisinde hayat buluyor...

ACO ıslak zeminler için ACO Easy Flow'u üretti!

ACO’nun ıslak zeminler için özel olarak geliştirdiği ACO Easy Flow yer süzgeçleri uygulama alanlarında kesin çözümler sunarken, tasarımlarıyla da fark yaratıyor...

Flow koltukları, Alp Nuhoğlu tarafından tasarlanıyor!

Alp Nuhoğlu’nun tasarımı “Flow” koltukları 999 liradan satılıyor...

Swegon Parasol Plus Flow artık daha havalı!

Swegon'un yeni ürünü Parasol Plus Flow sayesinde; fansız, filtresiz, drenajsız konfor modülü ile daha fazla taze hava ihtiyacınız tek modülde karşılanıyor

flow Haberi

flow
Estetik ve sıra dışı çizgilerin armonisini, Alp Nuhoğlu’nun tasarımı “Flow” ile yaşamaya ne dersiniz? Metal karkas ve çelik yaylardan oluşan strüktüre enjeksiyon yöntemiyle poliüretan sünger uygulanarak elde edilen Flow modeli, B&T’nin gözde modelleri arasında yer alıyor. Deri ve kumaş olarak farklı döşeme seçenekleri de bulunan Flow, mekanlarda fark yaratıyor… B&T’nin geniş ürün yelpazesinde yer alan eşsiz tasarımlar, farklılığın ve konforun büyülü atmosferine, sizleri davet ediyor. 

Ürün Adı: Flow Koltuk Tasarım: Alp NUHOĞLU Fiyat: 999 TL +...