05 / 05 / 2024

Fly Anka Turizm nerede

Fly Anka Turizm nerede

Fly Anka Turizm Ve Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yasin Çakar tarafından kuruldu. 

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Anka Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Anka Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Enes Portakal tarafından kuruldu.

Fly Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fly Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Mırhamıd Mousavı tarafından kuruldu.

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Marrawı ve Mohammed Alı A Nahas ortaklığında kuruldu.

Anka Taşımacılık E-Ticaret Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Taşımacılık E-Ticaret Turizm Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Yılmaz tarafından kuruldu.

Anka Grup Akaryakıt Turizm Lojistik Destek Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Grup Akaryakıt Turizm Lojistik Destek Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melike Gözde Ulu tarafından kuruldu.

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korkmaz, Canip Korkmaz ve Mehmet Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

Fly İstanbul Kültür Organizasyon Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fly İstanbul Kültür Organizasyon Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Öztürk tarafından kuruldu. 

Deep Fly Turizm Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Fly Turizm Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sancaktar tarafından kuruldu. 

Fly Anka Turizm Ve Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fly Anka Turizm Ve Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yasin Çakar tarafından kuruldu. 

Anka Events Turizm Organizasyon ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Anka Events Turizm Organizasyon ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi, Ebru Mete tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Küçükçekmece, İstasyon Mahallesi, M.Müşavirler Sitesi'nde kuruldu.

Bera Ankara'ya Yılın Turizm Yatırımı Birinciliği

Bera Ankaıa'ya bir ödül daha. Ekovitrin Dergisinin gerçekleştirdiği "Yılın Starları Anketi"'nde, 'Yılın Turizm Yatırımı' dalında birinciliği Kombassan Holding bünyesinde "HELAL HİZMET' anlayışıyla faaliyet gösteren Bera Ankara kazandı.

Anka Yapı İstanbul'da 1455 konut yapacak!

Anka Yapı Başkanı Şaadet Temel, " Silivri Kınalı'da 253, "Silivri Kınalıda'da 253, Çayırova'da 650 konut ve 200 işyeri, Pendik'te 72, Soğanlık'ta 180, Kartal Yakacık'ta 140 olmak üzere 1455 konut ve inşaatına başlıyoruz" dedi

Fly Anka Turizm nerede Haberi

Fly Anka Turizm nerede

Fly Anka Turizm Ve Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yasin Çakar tarafından kuruldu. 

Fly Anka Turizm Ve Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE ORGANİZASYON -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri,termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları,dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gereklitesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir...