30 / 04 / 2024

Fly Qatara Residence

Fly Qatara Residence

Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor?

85 bin personel alınacak! Hem de devlet kurumuna

Sağlık Bakanlığı tarafından müjdeli bir haber geldi. Bakanlık bünyesine 85 bin sağlık personeli katma kararı aldı.

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? soruları yanıtlarını arıyor. İşte merak edilenler!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman yapılacak? İşte son gelişmeler!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımına dair detaylar merakla bekleniyor. İşte Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımına dair son gelişmeler!

Sağlık Bakanlığı’na 85 bin personel alınacak! İş arayan sağlık çalışanları buraya

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacağını bildirdi. Peki, Sağlık Bakanlığı, 85 bin atama başvurusu ne zaman, şartları neler ve kadro dağılımı belli oldu mu? İşte tüm detaylar…

Cumhurbaşkanı Sağlık Bakanlığı personel alımını açıkladı! 85 bin alım yapılacak! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından Sağlık Bakanlığı bünyesinde gerçekleşecek personel alımını açıkladı. İşte detaylar…

Sağlık Bakanlığı 1356 engelli işçi alımı yapıyor! Başvuru için geç kalmayın! İşte başvuru şartları!  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bakanlığa bin 356 personel alınacağını duyurdu. Peki Başvuru şartları neler oldu? İşte detaylar...

Sağlık çalışanının ek ödeme tavan fiyatı değişiyor! Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak

Sağlıkla İlgili Bazı kanunlarda ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi görüşmeleri düzenlendi ve görüşmeler sonunda kabul edildi. Yeni düzenlemeyle ek ödeme tavan fiyatı değişiyor. Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı? KPSS 2022/5 sonucu sorgulaması

Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı KPSS-2022-5 tercih sonuçları açıklandı. ÖSYM’nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, 15-22 Mart 2022 tarihlerinde tercihlerin alındığı Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçlarının erişime açıldığı belirtildi.

Sağlık Bakanlığı'na 4.032 temizlik görevlisi alınacak! İşte başvuru şartları!

Sağlık Bakanlığı 10 bin sürekli işçi alım ilanını geçtiğimiz günlerde yayınladı. Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek bu alımların 4 bin 32'sini temizlik görevlisi kadrosu oluşturuyor. İlana başvurular bugün başladı. İşte tüm detaylar..

Resmî Gazete’de yayımlandı! Bakanlığa 20 bin personel alınacak…

Sağlık Bakanlığı’na 10 bin sürekli işçi ve 5 bin 175’i hemşire olmak üzere 10 bin sağlık personeli alımı yapılacak. Toplamda 20 bin personelin alınacağı Sağlık Bakanlığı’na personel istihdamı ile ilgili söz konusu karar Resmî Gazete’de yayımlandı.

Türkiye El Bab’a hastane kuracak!

Türkiye El Bab’a 200 yatak kapasiteli hastane kuracak. Kurulacak hastanenin doktorları Türkiye’ye sığınan ve Türkiye’de eğitilen Suriyeli doktorlar ve hemşirelerden oluşacak.

8 bin yataklı 5 şehir hastanesi 2017'de açılacak!

Mehmet Müezzinoğlu, Sağlık Bakanı olarak katıldığı son törende, önümüzdeki yıl bu zamanlara gelindiğinde, 8 bin yataklı 5 şehir hastanesinin hizmete gireceğini belirterek, hastane binalarının bulunduğu şehirlerin en modern binaları olacağını söyledi.

İzmir’de 46 noktaya Halk Sağlığı Merkezi açılacak!

Sağlık Bakanlığı, hastanelerdeki acil servislerin yoğunluğunu azaltmak ve vatandaşın 24 saat ayakta sağlık hizmeti almasını sağlamak için İzmir’de 46 noktaya Halk Sağlığı Merkezi açacak

Yalova Termal Kaplıcaları geniş çaplı tadilata giriyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Yalova’daki Termal Kaplıcaları 15 yılın en geniş çaplı tadilatına giriyor. 21 Aralıkta başlayacak tadilat yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olacak.

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Fly Qatara Residence projesi 2017'de başlıyor!

Uçarlar Yapı'nın Fly Qatara Residence projesinde inşaat 2017'nin ilk çeyreğinde başlıyor. İstanbul Kartal'da yer alan Fly Qatara Residence projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

Fly Qatara Residence iletişim bilgisi!

Fly Qatara Residence iletişim bilgisi haberimizin içerisinde bulunuyor. 300 daireden oluşacak proje 35 katlı tek blok halinde yükselecek.

Fly Qatara Residence Kartal fiyat!

Fly Qatara Residence Kartal projesi 2017'de başlıyor. 300 konutun yer alacağı Fly Qatara Residence Kartal projesi Uçarlar Yapı imzasını taşıyor...

Fly Qatara Residence'ta metrekaresi 2 bin 500 Dolar'a!

Fly Qatara Residence projesi Uçarlar Yapı tarafından 8 bin 500 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Projede brüt metrekare birim fiyatları 2 bin 500 Dolar'dan başlıyor.

Fly Family Residence nerede?

Fly Family Residence'de teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 3 blok halinde yükselecek projede 260 adet konut bulunuyor. Peki Fly Family Residence nerede?

Fly Family Residence Esenyurt daire fiyatları!

Fly Family Residence Esenyurt projesinde daire fiyatları 110 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Fly Family Residence Esenyurt projesinde dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Fly Family Esenyurt fiyatları!

Fly Family Esenyurt fiyatları 110 bin liradan başlayarak değişiyor. 260 adet dairenin yer aldığı Fly Family Residence Esenyurt projesinin inşaatı bu ay sonunda başlıyor...

Fly Family Residence Beylikdüzü'nde 110 bin TL'ye!

Uçarlar Yapı Fly Family Residence projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Beylikdüzü'nde 3 blok halinde inşa edilecek olan proje 260 adet daireden meydana geliyor.

Fly Salmiya Residence nerede?

Fly Salmiya Konutları Uçarlar Yapı ve Beşikyapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Fly Salmiya Residence nerede?

Fly Salmiya Residence Projesi!

Fly Salmiya Residence Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Toplam 282 adet dairenin yer alacağı projede dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya Residence!

Beylikdüzü Fly Salmiya Residence 2 blok halinde İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Fly Salmiya Residence fiyat listesi!

2 blok şeklinde yükselen Fly Salmiya Beylikdüzü projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı imzası ile yükseliyor. Fly Salmiya Residence fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Fly Qatara Residence Haberi

Fly Qatara Residence

Sağlık ocakları ve aile hekimlikleri vatandaşlar tarafından sık aratılan konuların başında geliyor. Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor? Sağlık ocağı çalışma saatleri mi değişti? İşte 2022 sağlık ocağı çalışma saatleri..

Vatandaşların hastaneden önce ilk geldikleri durak olan Sağlık Ocakları, diğer adıyla aile hekimlikleri hemen her mahallede yer alıyor. Vatandaşlar genellikle hastaneden önce hastalık başlar başlamaz aile hekimlerinin kapısını çalıyor. Devlet tarafından hizmet veren bu sağlık kuruluşlarına her mahallede rastlamak mümkün.

2022 SAĞLIK OCAĞI ÇALIŞMA SATLERİ DEĞİŞTİ Mİ?

Ülke genelinde sağlık ocakları saat 08:00'de açılmaktadır. Son hasta kabul saatleri ise 17:00.

Sağlık ocağı öğle tatili arası ise saat 12:00 ile 13:00 arasında. Ve...