04 / 05 / 2024

Fly Salmiya daire tipleri

Fly Salmiya daire tipleri

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 3+1 arasında farklılık gösterdiği proje toplamda 282 konut bulunuyor. Peki yüzde 25'i satılmış olan Fly Salmiya fiyatları ne kadar?

Atlantik Fly'da yıl sonu fırsatları! 299 bin TL'ye 2+1 daire!

Atlantik Fly projesinde yıl sonu fırsatları kapsamında, ev sahibi olmak isteyenler toplam bedelin yüzde 10'unu peşin, geri kalan bedeli ise teslimde ödeyebiliyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Atlantik Fly'da 40 ay vade farksız!

Atlantik Yapı tarafından inşa edilen Atlantik Fly'da 40 ay vade farksız ödeme imkanı bulunuyor. Projede toplamda 140 daire bulunuyor.

Atlantik Fly Evleri daire fiyatları!

Atlantik Fly Evleri daire fiyatları 235 bin TL'den başlayarak değişiyor. Atlantik Fly Pendik'te daireler Nisan 2019'da teslim ediliyor...

Pendik Atlantik Fly daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Pendik Atlantik Fly daire fiyatları 265 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 10 katlı tek blok şeklinde yükseliyor.

Atlantik Fly Pendik ödeme seçenekleri!

Ön satışların devam ettiği Atlantik Fly projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Projede teslimler Nisan 2019'da yapılacak...

Pendik Atlantik Fly fiyat!

Pendik Atlantik Fly fiyat listesine göre 2+1 daireler 265 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Atlantik Fly projesinde 140 daire yer alıyor...

Fly Salmiya fiyatları ne kadar?

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 3+1 arasında farklılık gösterdiği proje toplamda 282 konut bulunuyor. Peki yüzde 25'i satılmış olan Fly Salmiya fiyatları ne kadar?

Fly Family Residence Esenyurt daire fiyatları!

Fly Family Residence Esenyurt projesinde daire fiyatları 110 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Fly Family Residence Esenyurt projesinde dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Fly Salmiya satış fiyatları!

2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Fly Salmiya satış fiyatları peşin ödemelerde metrekare birim bazı 2 bin 500 TL 'den başlıyor.

Fly Salmiya satılık daire!

Blokların kat yüksekliğinin 17 olarak belirlenen proje Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Fly Salmiya satılık daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Fly Salmiya fiyat listesi metrekare birim kapsamında 2 bin 500 TL'den başlıyor.

Fly Salmiya daire tipleri Haberi

Fly Salmiya daire tipleri

Fly Salmiya nerede?

Fly Salmiya fiyatları ne kadar? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Fly Salmiya projesi 2 blok olarak tasarlandı. 


Fly Salmiya fiyatları ne kadar?

Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından hayata geçirilen Fly Salmiya projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 100 TL olarak belirlendi.


Fly Salmiya daire tipleri

Fly Salmiya projesinde daire alternatifleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede dairelerin yüzde 25'i satıldı.


Fly Salmiya arsa alanı

Blokların 17 katlı olarak yükseldiği projede teslimlerin Aralık 2017'de yapılması öngörülüyor. Fly Salmiya 5 bin 754 metrekare arsa üzerinde yayılıyor. 


Fly Salmiya sosyal alan

Fly Salmiya'da sosyal alanlar arasında; buhar odası, spa ve masaj merkezi, fitness merkezi, sauna, havuz, kapalı otopark,...