27 / 04 / 2024

Fly Salmiya satış ofisi telefon

Fly Salmiya satış ofisi telefon

Fly Salmiya Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede 36 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya Evleri ödeme bilgileri!

Uçarlar Yapı ve Beşiktaş imzası ile hayata geçirilen Fly Salmiya Evleri 5 bin 754 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İşte Beylikdüzü Fly Salmiya Evleri ödeme bilgileri...

Fly Club Termal fiyat!

Fly Club Termal projesi satışa sunuldu. Fly Club Termal projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Fly Club Termal fiyat bilgisi ve proje detayları...

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Atlantik Fly'da kredisiz ara ödemesiz!

Atlantik Yapı tarafından hayata geçirilen Atlantik Fly projesinde 2+1 daireler banka kredisiz ve ara ödemesiz 299 bin TL’den satışa sunuyor. Pendik'te inşa edilen projede avantajlı ödeme kampanyası devam ediyor. 

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Pendik Atlantik Fly satış fiyatları!

İstanbul Pendik'te yükselen Atlantik Fly'da anahtar teslimlerin 2019 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Pendik Atlantik Fly satış fiyatları...

Atlantik Fly ne zaman teslim?

İstanbul Pendik'te inşa edilen Atlantik Fly projesinde ön satış dönemi devam ediyor. Peki Atlantik Fly ne zaman teslim edilecek?

Atlantik Fly Pendik ödeme seçenekleri!

Ön satışların devam ettiği Atlantik Fly projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Projede teslimler Nisan 2019'da yapılacak...

Pendik Atlantik Fly satış ofisi!

Toplamda 140 daireden meydana gelen Atlantik Fly projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor...

Pendik Atlantik Fly fiyat!

Pendik Atlantik Fly fiyat listesine göre 2+1 daireler 265 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Atlantik Fly projesinde 140 daire yer alıyor...

Atlantik Fly projesi satış fiyatları!

Atlantik Fly projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor. Atlantik Fly projesi satış fiyatları haberimizde yer alıyor.

Atlantik Fly iletişim bilgileri!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Atlantik Fly projesinde 2+1 dairelerin satış fiyatları 265 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Atlantik Fly satışa çıktı!

Toplamda 140 daireyi bünyesinde barındıran Atlantik Fly, Atlantik Yapı tarafından İstanbul Pendik'te inşa ediliyor..

Fly Salmiya satış ofisi telefon Haberi

Fly Salmiya satış ofisi telefon

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları 2 bloktan oluşuyor. Uçarlar Yapı ve Beşikyapı imzası ile yükselen proje 5 bin 754 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Fly Salmiya Evleri fiyatları dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Projede yüzde 35 peşin ödemelerde, kalan konut bedeli 36 ay taksitlendiriliyor. 


Uçarlar Yapı Fly Salmiya'da duş ve soyunma odaları, havuz, kapalı otopark, fitness merkezi, buhar odası, sauna, spa ve masaj merkezi gibi sosyal donatı alanları sunuluyor. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Fly Salmiya Beylikdüzü'nde toplam 282 konut bulunuyor. Projenin Aralık 2017'de teslim edilmesi öngörülüyor. 


Fly Salmiya Evleri fiyatları metrekare bazında peşin alımlarda 2 bin 500 TL, taksitli alımlarda ise 2 bin 700 TL olarak belirlendi. 


Beylikdüzü...