04 / 05 / 2024

Fma Oto Ekspertiz Sanayi adres 

Fma Oto Ekspertiz Sanayi adres 

Fma Oto Ekspertiz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Yılmaz ve Ferdi Çoban ortaklığında kuruldu.

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Four Car Oto Ekspertiz Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Car Oto Ekspertiz Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceylan Melet ve Naci Melet ortaklığında kuruldu.

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Orhan ve Salih Tiryaki ortaklığında kuruldu.

Büyükbay Oto Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Büyükbay Oto Ekspertiz Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Büyükbay ve Şükrü Büyükbay ortaklığında kuruldu.

Bem Motors Oto Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Bem Motors Oto Ekspertiz Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Ufuk Hilaloğlu, Mehmet Bahadır Ceyhan ve Mehmet Metehan Soysal ortaklığında kuruldu.

Hisar Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hisar Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Drive Check Group Otomotiv Oto Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Drive Check Group Otomotiv Oto Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Atıcı ve Nurullah Erdem ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy Oto Ekspertiz Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Oto Ekspertiz Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ziya Çobanbaşı tarafından kuruldu.

Ufensa Oto Ekspertiz Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufensa Oto Ekspertiz Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kınık, Samet Kınık ve Ufuk Elmas ortaklığında kuruldu.

Ekspertiz ve oto bakım ücretleri kaç lira oldu? İşte 30 Eylül 2022 Auto King fiyat listesi

Araç alım ya da satım yapmadan ekspetiz ücretlerini incelemenizde fayda var. Birçok kalemde meydana gelen artışlar bu sektörü de etkiledi. Auto King ekspertiz ve kış bakım fiyatları ne kadar oldu. İşte yanıtı.

Artuç Kardeşler Oto Ekspertiz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artuç Kardeşler Oto Ekspertiz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Enes Artuç ve Yasin Artuç ortaklığında kuruldu.

İkinci el araç alacaklara uzmanlardan uyarı: Sakın güvenmeyin!

Otomotiv sektöründe yaşanan gelişme sonucunda otomobil sahibi olmak isteyenlere Esperix Kurumsal Oto Ekspertiz Kurucusu Emre Öztürk'ten konuya ilişkin açıklamalar geldi.

Fma Oto Ekspertiz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fma Oto Ekspertiz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Yılmaz ve Ferdi Çoban ortaklığında kuruldu.

Fma Oto Ekspertiz Sanayi adres  Haberi

Fma Oto Ekspertiz Sanayi adres 

Fma Oto Ekspertiz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Yılmaz ve Ferdi Çoban ortaklığında kuruldu.

Fma Oto Ekspertiz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Kara yolu taşıma araçlarının teknik muayene faaliyetleri (otomobil, motosiklet, otobüs, pikap, kamyon ve diğer kara yolu araçlarının periyodik teknik muayene ve oto ekspertiz hizmetleri vermek Her türlü motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıt araçlarını, spor ve eğlence araçlarını, otomobil, otobüs, kamyon, kamyonet, tanker, TIR, minibüs, traktör, treyler, iş ve tarım makinaları ile akümülatör ve bunlara ait makine ve yedek parçalarını ve her türlü lastiklerini, otomotiv aksam ve parçalarını kiraya vermek, kiralamak, alımı ve satımı işlerini tüm boyutları ile yapmak, bunların ithalatını, ithalat mutemetliğini ve ihracatını yapmak, yine...