03 / 05 / 2024

Foc Turizm Acenteliği Tekstil Reklam adres 

Foc Turizm Acenteliği Tekstil Reklam adres 

Foc Turizm Acenteliği Tekstil Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Parlak tarafından kuruldu.

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Altın tarafından kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Necati Şekergümüş tarafından kuruldu.

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yezgi ve Gökhan Nacak ortaklığında kuruldu.

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Edılıya Israfılova tarafından kuruldu.

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karataş tarafından kuruldu.

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akkuş tarafından kuruldu.

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Karacan Kardeşler Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Karacan Kardeşler Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Perihan Karacan tarafından kuruldu.

Fly Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fly Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Mırhamıd Mousavı tarafından kuruldu.

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Burak Koç tarafından kuruldu.

Horizons Voyages Turquie Turizm Seyahat Acenteliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horizons Voyages Turquie Turizm Seyahat Acenteliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Anne Marie Fran Dumortier Aksoy ve Ufku Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Foc Turizm Acenteliği Tekstil Reklam adres  Haberi

Foc Turizm Acenteliği Tekstil Reklam adres 

Foc Turizm Acenteliği Tekstil Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Parlak tarafından kuruldu.

Foc Turizm Acenteliği Tekstil Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir,...