14 / 05 / 2024

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, çok yoğun ilgi görüyor. Foça ve üç belde ile dört orman köyünde gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri, izleyenlere eski Ramazan nostaljisi yaşatıyor.

Foça Belediyesi imarlı 6 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Foça Belediye Başkanlığı, Foça'da yer alan 6 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

İzmir Foça Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık!

İzmir Foça İlçe Tapu Müdürlüğü ile İzmir Foça Belediyesi arasında ‘‘Rayiç Bedeli İşlemleri Protokolü" için imzalar atıldı.

Foça Terminali 7 Nisan'da açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gerenköy'de bölgenin yapısına uygun mimaride hayata geçirdiği çok amaçlı salon ile Foça’nın önemli bir ihtiyacını karşılayacak ilçe terminalini 7 Nisan Cumartesi günü hizmete açıyor.

Foça Terminali tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça'nın ulaşım ve turizm sektörlerini canlandıracak bir projeye daha imza attı.

Foça Gerenköy Çok Amaçlı Salon'da son rötuşlar!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça’nın Gerenköy mahallesinde, bölgenin yapısına uygun mimaride hayata geçirdiği çok amaçlı salonda son rötuşları yapıyor.

Foça'ya Deniz Manzaralı Terminal binası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 5.5 milyon liralık yatırımla inşaatına başladığı deniz manzaralı Foça Terminal binasının yüzde 95’ini tamamladı. Yeni terminal kazandırmak için geriye sayıma başladı.

Foça Terminali 2017'de hizmete giriyor!

Foça’ya 13 bin 500 metrekarelik yeni bir ilçe terminali kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, 4.3 milyon liralık bu yatırımı Nisan’da hizmete açacak.

İzmir Yeni Foça’ya 41 milyon liralık arıtma tesisi!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre sorunu da çözüldü. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmayı yaklaşık 41 milyon liralık yatırımla hizmete aldı.

Aliağa-Foça Termik Santrali'nin ÇED olumlu raporuna bilirkişi kararı!

Aliağa ile Foça arasında ENKA şirketi tarafından yapılmak istenen termik santralle ilgili bilirkişi keşfinin raporu açıklandı. ÇED olumlu kararının yetersiz olduğu kanısına varıldı.

Foça Tatil Köyü neden kapandı?

İlk ve örnek oluşu itibariyle, turizmin ülkeye yayılmasına öncülük eden, gençlere turizm okulu, Foça ekonomisine lokomotif olan Foça Tatil Köyü’nün kapanış hikayesi oldukça dokunaklı ve oldukça da hüzünlüdür.

Gaziosmanpaşa Belediyesi En Güzel Balkon Yarışması başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından, ilçe sınırları içerisinde, ilçe sakinlerinden oluşan katılımcıların balkonlarının belirli kriterlere göre, profesyonel jüri üyeleri aracılığıyla değerlendirildiği ödüllü bir yarışma düzenleniyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Hobi Bahçeleri’nin 2. etabı yapılacak!

Geçtiğimiz yılın ekim ayında Tekirdağ-Hayrabolu yolu üzeri Bıyıkali mahallesinde hizmete giren Süleymanpaşa Belediyesi Hobi Bahçeleri’nin ilk etabı yemyeşil görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Muratpaşa Belediyesi ek hizmet binası boşaltıldı!

Muratpaşa Belediyesi KDV hariç 29 bin lira kira ödediği ve ‘Yenisini yapmak daha ucuza malolurdu’ eleştirisi alan ek hizmet binasını 2 yıl daha süresi varken boşaltma kararı aldı.

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Haberi

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri



Foça ve üç belde ile dört orman köyünde gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri, izleyenlere eski Ramazan nostaljisi yaşatıyor. Kavuklu ile Pişekâr, Tuzsuz Deli Bekir ve Oğlu Hüsamettin, Meddah, Hacivat- Karagöz gibi bölümlerden oluşan Ramazan eğlencesinde, 7’den 70’e herkes neşeli zamanlar geçiriyor. Oyun aralarında, izleyiciler ile yapılan yarışmalar, etkinliklere heyecan katıyor.


Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerini programı ise şöyle:

19 Temmuz Cumartesi

YENİFOÇA Foça Belediyesi Reha Midilli Sosyal Tesisi - Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu

24 Temmuz Perşembe

Ilıpınar Köy Meydanı - Orta Oyunu Gösterisi”  


Gazete...