29 / 04 / 2024

Focus İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi

Focus İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi

AKS İnşaat Focus İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen proje 8 katlı 5 bloktan oluşuyor.

Focus İstanbul Beylikdüzü ödeme planı!

Focus İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamında sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Focus İstanbul Evleri'nde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü AKS Focus ev fiyatları!

Beylikdüzü AKS Focus ev fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. AKS Focus Evleri Beylikdüzü projesinde daireler Şubat 2018 yılında teslim ediliyor...

AKS Focus Sitesi Beylikdüzü teslim tarihi!

AKS Focus Sitesi Beylikdüzü projesinde satış fiyatları 250 bin lira ile 825 bin lira arasında değişiyor. AKS Focus Evleri Beylikdüzü'nde lansmana özel yüzde 10 indirim sunuluyor...

Focus İstanbul Beylikdüzü fiyat!

Focus İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Firma bünyesinde 24 ay 0 faiz fırsatı sunan proje 130 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

AKS Focus Beylikdüzü satışta! 250 bin TL'ye!

AKS Grup, Trabzon'daki gayrimenkul projelerine İstanbul'u da ekledi. AKS, İstanbul Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'de bir ilke İmza atıyor. AKS FOCUS, Türkiye'nin İlk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olacak.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde faizsiz ödeme seçenekleriyle! 200 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü'nde faizsiz ödeme seçenekleriyle firma bünyesinde vadelendirme uygulanıyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde yüzde 5 peşinatla! 18 ay 0 faizle!

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan konutlar için firma bünyesinde faizsiz 5 farklı ödeme seçeneği uygulanıyor. Proje kapsamında 10 katlı tasarlanan 15 blok yer alıyor.

Multikent'in ilk şubesi Beylikdüzü'nde faaliyete başladı!

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, gayrimenkul sektöründe fark yaratan iş modeliyle yerini aldı. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent’in ilk şubesi İstanbul – Beylikdüzü’nde faaliyete başladı.

Westside İstanbul Beylikdüzü telefon numarası!

Westside İstanbul Beylikdüzü telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 600 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.

Westside Beylikdüzü Evleri iletişim!

Satışları devam eden Westside Beylikdüzü Evleri iletişim için 0212 871 41 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 160 bin TL'den başlayan proje İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Westside İstanbul projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. İşte Westside İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları...

Westside Beylikdüzü satılık daire!

Westside Beylikdüzü satılık daire fiyatları 160 bin TL'den, dükkan fiyatları ise 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 600 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri satılık!

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri satılık konut fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Focus İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi Haberi

Focus İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi

AKS İnşaat Focus İstanbul fiyat listesi konutların cephelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşeceği proje 14 bin 500 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Dairelerin 70 metrekare - 150 metrekare büyüklükte tasarladığı AKS Focus İstanbul Residence İstanbul Beylikdüzü Beykent Fabrikalar Caddesi üzerinde yükseliyor. Proje AKS Grup İnşaat imzası taşıyor. 


Beykent AKS Focus İstanbul'da daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 272 adet konut ve 10 adet dükkandan meydana geliyor. 


AKS Focus Beylikdüzü'nde çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yürüyüş parkurları, mescid, basketbol oyun sahası, havadan ısıtma ve soğutma sistemleri, yarı olimpik yüzme havuzu, fıtness center, tenis kortu ve kafeteryalar gibi ortak yaşam alanları sunuluyor. 


8 katlı 5 bloğun yer aldığı Beylikdüzü AKS...