05 / 05 / 2024

Folkart 2016 yeni proje

Folkart 2016 yeni proje

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 2016 yılına dikkat çekici yeni bir proje ile gireceklerini, Bornova'da, Özellleştirme İdaresinden alınan arazi ile ilgili çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Folkart 600 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı!

Türkiye’nin en büyük ve öncü gayrimenkul geliştirici şirketleri arasında yer alan Folkart yeni projesi için düğmeye bastı...

Folkart'tan yeni proje atağı!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, inşaatı devam eden projelerle ilgili konuştu. Sancak, gelecek projelerini de anlattı.

Folkart'tan İzmir'e yeni proje!

Folkart, bugüne kadar yüzde 85’i satılan kendisine ait VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı, 400 milyon TL'lik yatırım ile yeni projesi için harekete geçti.

Folkart Urla Bademler projesi geliyor! Yeni proje! 

Folkart, kamuoyunda ‘İTOKENT 2’ arazisi olarak bilinen, 200 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı satın aldı. Urla Bademler’deki arazide, “doğayla içiçe bir yaşam vadeden” yeni bir proje için, ön çalışmalarını başlattı.

Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak!

Folkart Yapı, İzmir'de 850 milyon liralık yatırımla Folkart Vega projesine başladı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in merkezinde, Alsancak ile Halkapınar arasında İzmir Körfezi'nin tam karşısında yer alan Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak" diyor.

Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı!

Türkiye’nin en büyük inşaat firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Folkart, 2016 yılında inşaatına başladığı Folkart Time projesini tamamlayarak, anahtar teslimlerine başladı.

Folkart Vega Konak Eylül'de satışta!

Folkart Yapı yeni projesini İzmir Konak Halkapınar'da inşa edecek. Folkart Vega Konak projesi Eylül ayında satışa sunulacak. 

Folkart Vega İzmir'de yükselecek! Yeni proje!

Folkart Yapı yeni projesini İzmir Konak Halkapınar'da hayata geçirmeye hazırlanıyor. Eylül ayının ortasında lansmanı yapılması planlanan proje karma proje olarak yükselecek.

Folkart Line satışa çıktı! Yeni proje!

Folkart Yapı'nın İzmir'de hayata geçirdiği yeni projesi Folkart Line satışa çıktı. Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 279 bin TL'den başlıyor.

Folkart Yapı Halkapınar projesi yolda! Yeni proje!

Folkart Yapı, İzmir Konak'a bağlı Halkapınar Mahallesi'nde yeni proje yapacak. Proje, 285 milyon TL'ye mal olacak..

Folkart Life Bornova yeni fiyat listesi!

Folkart Life Bornova projesi İzmir Bornova'da Folkart Yapı tarafından inşa edildi. Folkart Life Bornova yeni fiyat listesi minimum 240 bin TL'den başlıyor...

Bornova Folkart İncity yeni fiyat listesi!

Bornova Folkart İncity yeni fiyat listesi 291 bin TL'den başlıyor. Folkart Yapı imzası taşıyan projede vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Folkart 2016 yeni proje Haberi

Folkart 2016 yeni proje

200 metre yüksekliği ile Avrupa'nın sayılı yüksek binaları arasında yer alan Folkart Towers açılışından bu yana geçen sürede dünyanın ve Türkiye'nin ünlü markalarının yer aldığı alış veriş alanları, restorantlar, kafeler, spor merkezi ve unlu sanatçıların eserlerinin sergilendiği galerisi ile İzmir'in yeni kent merkezinde modern bir yaşamın kapüarını araladı. Projeyi hayata geçiren İzmirli inşaat firması Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, önümüzdeki 5 yıllık süreçteki hedeflerini anlattı. İnşaat sektöründe 5 yıl sonra Türkiye'nin en büyüğü olmayı hedeflediklerim dile getiren Sancak, "Stratejik planlarımızı buna göre yaptık. Beş yıl sonra 2020 yılı sonunda Folkart, Türkiye'nin en büyük inşaat firması olacak. Şirketimiz marka değeri, kalite, itibar, mimari fark yaratma, şehre kattığı değer, çevreye kattığı değerler gibi belirli kriterlerin hepsini yerine getirerek birinci sıraya...