06 / 05 / 2024

Folkart Çeşme 5 katlı otel

Folkart Çeşme 5 katlı otel

Turizm cenneti Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’ndaki inşaatlara yenileri ekleniyor. Bu kez başrolde iktidara yakın işadamı Ethem Sancak’ın yeğeni var. Mesut Sancak, Çeşme’nin en güzel koyu için 5 katlı yeni bir otel projesi hazırladı. İnşaat eylül ayında başlay

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Çeşme Milli Emlak'tan 23 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ovacık, İnönü, Alaçatı ve Reisdere mahallelerinde yer alan 5 arsayı 23 milyon 37 bin 80 TL'ye satıyor...

Çeşme Sakarya Mahallesi'nin imar planları yargıda! 

İzmir Çeşme Belediyesi, Sakarya Mahallesi'nde imar planlarında 'ticaret-turizm-konut' olarak işli olan yaklaşık 5 bin metrekare taşınmazı meclis kararıyla 'belediye hizmet alanı' olarak değiştirdi. Söz konusu imar planları yargıya taşındı. 

Çeşme'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Çeşme Satış Memurluğu, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesinde yer alan 5 gayrimenkulü 11 milyon 122 bin 572 TL'ye satıyor...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Folkart Blu Çeşme fiyat listesi 2020!

Folkart Blu Çeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Büyük Liman Koyu’nda denize sıfır şekilde yükseliyor.

Folkart Ardıç Çeşme güncel fiyat listesi 2020!

Folkart Ardıç Çeşme güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor..

Folkart Hills Çeşme güncel fiyat 2020!

Folkart Hills Çeşme projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Folkart Hills Çeşme projesinde 3 blok bulunuyor.

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi 2020!

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Çeşme Folkart Boyalık İzmir Çeşme'de yükseliyor.

Folkart Çeşme 5 katlı otel Haberi

Folkart Çeşme 5 katlı otel

Turizm cenneti Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’ndaki inşaatlara yenileri ekleniyor. Bu kez başrolde iktidara yakın işadamı Ethem Sancak’ın yeğeni var. Mesut Sancak, Çeşme’nin en güzel koyu için 5 katlı yeni bir otel projesi hazırladı. İnşaat eylül ayında başlayacak.


Ege’­nin en önem­li tu­rizm bel­de­le­rin­den bi­ri Çeş­me de ran­ta kur­ban gi­di­yor. Her yıl bin­ler­ce tu­ris­tin zi­ya­ret et­ti­ği Çeş­me­’nin cen­net koy­la­rı bir bir be­ton yı­ğın­la­rı­na tes­lim olu­yor. O koy­lar­dan bi­ri Ar­dıç Ma­hal­le­si­’n­de­ki Pa­şa­li­ma­nı Ko­yu… Bu za­man ka­dar do­ğal gü­zel­lik­le­riy­le ko­nu­şu­lan koy, son za­man­lar­da man­tar gi­bi ço­ğa­lan in­şa­at­lar­la gündemde.


Pa­şa­li­ma­nı, ilk ola­rak Nay­man İn­şa­at’­ın otel in­şa­atıy­la gün­de­me gel­di. Bu otel­le il­gi­li tar­tış­ma­lar bit­me­den, koy­da ye­ni in­şa­at pro­je­le­ri için de ça­lış­ma baş­la­tıl­dı­ğı or­ta­ya çık­tı.


KIYI KENAR KANUNU’NA AYKIRI…


Bu­ te­si­sin he­men ya­nı­na bir otel da­ha in­şa edi­le­cek. Baş­rol­de San­ca­k’­a ait Fol­kart...