01 / 05 / 2024

Folkart Hills ev fiyatları

Folkart Hills ev fiyatları

Folkart Hills satılık ev fiyatları 330 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Hills'in teslimlerinin 31 Mayıs 2017'de gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Iggy Azalea Hidden Hills'tan 5.2 milyon dolara ev aldı!

Avustralyalı rapçi Iggy Azalea, Hidden Hills’ten yeni ev aldı. Azalea ev için 5.2 milyon dolar ödedi.

Folkart Hills Çeşme güncel fiyat 2020!

Folkart Hills Çeşme projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Folkart Hills Çeşme projesinde 3 blok bulunuyor.

Ariana Grande Hollywoods Hills'te 13,7 milyon dolara malikane aldı!

Grammy ödüllü şarkıcı Ariana Grande, Los Angeles'ın en gözde bölgeleri arasında yer alan Hollywoods Hills'te lüks bir malikane aldı. Ariana Grande bu lüks ev için 13,7 milyon dolar ödedi.

Aleyna Tilki Amerika'da 14 bin dolara ev kiraladı!

Aleyna Tilki, yeni albümü için gittiği Amerika’da 14 bin dolara ev kiraladı. Hollywood Hills’e taşınan genç şarkıcının komşuları arasında Ben Affleck, Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor...

Folkart'a 2 ödül birden!

Folkart, Çeşme projeleri ile ödülleri topluyor. Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri, peyzaj sektörünün en prestijli ödülü olarak gösterilen, bu yıl 3.cüsü düzenlenen Plant Ödülleri yarışmasında 2 ödül aldı.

Folkart'tan yılın fırsatı! 48 ay 0 faiz!

4 projesinde yeni bir kampanyaya başlayan Folkart Yapı, 48 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Folkart Vega İzmir ev fiyatları 2018!

Folkart Vega İzmir ev fiyatları 456 bin TL'den başlıyor ve yükseliyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede teslimler 2021 yılında yapılacak...

Folkart Vega ev fiyatları!

Folkart Vega ev fiyatları 1+1 dairelerde 456 bin TL'den başlıyor. Satışların başladığı proje 843 konut ile 53 ticari alandan meydana geliyor...

Folkart'a 3 ödül birden!

Folkart’ın Çeşme’deki projeleri Folkart Blu ve Folkart Hills,  Uluslararası Gayrimenkul ve Alman Tasarım ödüllerinden gururla ayrıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, ‘En iyisi için çalıştık” diye açıklama yaptı. 

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'na yoğun ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ziyaretçi akınına uğradı....

Folkart Line'da ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar!

Folkart Yapı'nın yeni projesi Folkart Line projesinde lansmana özel 10 bin TL peşinatla, ayda 2 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

İzmir Folkart İncity ödeme planı 2018!

1+0'lardan 4+1 dublekslere kadar konut tiplerine yer verilen Folkart İncity projesinde yüzde 20 peşinatla 60 ay yüzde 0,79, 120 ay 0,89 faiz oranları ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor..

Folkart Life Bornova ev fiyatları!

Folkart Life Bornova ev fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede teslimler başladı. 

Folkart Hills ev fiyatları Haberi

Folkart Hills ev fiyatları


Folkart Yapı'nın Çeşme'de hayata geçirdiği Folkart Hills Fenerburnu'nda yer alıyor. Folkart Hills'in teslimlerinin 31 Mayıs 2017'de gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede 70 adet konut yer alıyor.


Folkart Hills satılık ev fiyatları 330 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Hills Fenerburnu'nda 28 adet 1+1 daire, 19 adet 2+1 daire, 20 adet 3+1 daire, 3 adet 4+1 daire bulunuyor.


8 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken Fenerburnu Folkart Hills'in arsa alanı 13 bin 955 metrekare olarak belirlendi.


Çeşme Folkart Hills projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, iskele, spor alanları, sauna mevcut.



Telefon: 444 2 278

Web: http://folkartcesme.com/

Ceren...