09 / 05 / 2024

folkart hills teslim tarihi

folkart hills teslim tarihi

8 bin metrekarelik peyzaj alanına sahip olan ve teslimleri 31 Mayıs 2017'de yapılacak olan Folkart Hills daire fiyatları haberimizde yer alıyor..

İzmir Folkart Hills Evleri daire fiyat!

Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Hills projesinde daire teslimleri 31 Mayıs 2017'de yapılması planlanıyor. Folkart Hills Evleri daire fiyatları 330 bin Euro'dan başlıyor.

Folkart Hills Çeşme güncel fiyat 2020!

Folkart Hills Çeşme projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Folkart Hills Çeşme projesinde 3 blok bulunuyor.

Folkart'a 2 ödül birden!

Folkart, Çeşme projeleri ile ödülleri topluyor. Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri, peyzaj sektörünün en prestijli ödülü olarak gösterilen, bu yıl 3.cüsü düzenlenen Plant Ödülleri yarışmasında 2 ödül aldı.

Folkart'a 3 ödül birden!

Folkart’ın Çeşme’deki projeleri Folkart Blu ve Folkart Hills,  Uluslararası Gayrimenkul ve Alman Tasarım ödüllerinden gururla ayrıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, ‘En iyisi için çalıştık” diye açıklama yaptı. 

Folkart Yapı Folkart Vega fiyat!

Folkart Yapı Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2021 yılında teslim edilecek.

İzmir Folkart Vega 2021'de teslim!

Folkart Vega projesi 843 konut ile 53 ticari alandan oluşuyor. 2021 yılında teslimlerin yapılacağı projenin mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılıyor.

İzmir Folkart Vega ne zaman teslim?

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında  yer alıyor. Peki İzmir Folkart Vega ne zaman teslim edilecek?

Folkart Line ne zaman teslim?

Folkart Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Folkart Line projesi  12 blokta toplam 422 adet bağımsız birimden meydana geliyor. 

Folkart Time'da ofisler Eylül'de teslim!

İzmir'de hayata geçirilen Folkart Time projesinde yer alan ofisler Eylül ayında teslim edilecek.

Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi!

Folkart Boyalık Evleri İzmir Boyalık Mevkii'de Folkart Yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi ne zaman?

Folkart Ilıca Çeşme fiyat listesi!

Toplam 32 adet ikiz villadan meydana gelen Folkart Ilıca Villaları 2018 yılı Haziran ayında teslim edilecek. Folkart Ilıca Çeşme fiyat listesi 2 milyon 750 bin TL'den başlayarak değişiyor. 

Liva Home Folkart Evleri fiyatları 2017!

Liva Home Folkart Evleri fiyatları 2017 kapsamında daireler 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Liva Home projesinde daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Folkart Life Bornova'da yüzde 5 peşinat fırsatı!

Dairelerin hemen teslim edildiği Folkart Life Bornova projesi İzmir Bornova'da Folkart Yapı tarafından inşa edildi. Projede güncel daire fiyatları 405 bin TL'den başlıyor...

Çeşme Folkart Ardıç Evleri fiyatları!

Toplam 27 suit daireden meydana gelen Folkart Ardıç projesi Haziran 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Çeşme Folkart Ardıç Evleri fiyatları 301 bin Euro'dan başlıyor.

folkart hills teslim tarihi Haberi

folkart hills teslim tarihi

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Hills projesi 70 konuttan oluşuyor. Proje Çeşme Fenerburnu'nda yükseliyor.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireden oluşan Folkart Hills projesinde 13 bin 955 metrekare arsa alanı bulunuyor. Projede 8 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. 


Folkart Hills daire fiyatları

1+1 tip daireler 330 bin Euro'dan,

2+1 tip daireler 460 bin Euro'dan başlıyor.



İzmir Folkart Hills projesinde sauna, fitness, iskele ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Projenin teslim tarihi 31 Mayıs 2017 olarak planlanıyor.




Telefon: 444 2 278

Web: http://folkartcesme.com/

Nurşah...