17 / 05 / 2024

folkart izmir projesinin seçimleri

folkart izmir projesinin seçimleri

Folkart, Basmane çukurunda yapılacak projeyi İzmirlilere soruyor. 3 projenin yarıştığı seçimde ilk oyu Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak verdi.

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Folkart'tan İzmir'e yeni proje!

Folkart, bugüne kadar yüzde 85’i satılan kendisine ait VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı, 400 milyon TL'lik yatırım ile yeni projesi için harekete geçti.

Folkart Incity'de anahtar teslimleri başladı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde bulunan Folkart Incity projesinin inşaatı, teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Projede anahtar teslimleri başladı.

Folkart, İzmir'de en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu!

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar 11 farklı projeyi tamamlayarak teslim eden Folkart, İzmir’de inşaat şirketleri arasında en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu...

ALLSancak: Pekerler İnşaat'ın İzmir projesinin adı belli oldu!

Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığı ile hayata geçirilecek Allsancak Projesi satış başladığı andan itibaren 36 ayda tamamlanacak.

TOKİ İzmir projesinin ihalesi 12 Haziran'da!

2023 yılına kadar toplam 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi planlayan TOKİ, İzmir Ödemiş projesi düğmeye bastı.

Livin’İzmir projesinin detayları belli oldu!

Livin’İzmir projesi Değerli İzmir'e değerli yaşam sloganıyla tanıtılıyor. Lansmanı 22 Şubat'ta yapılacak projede fiyatlar 630 bin TL'den başlıyor. 

TOKİ İzmir projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir’in Kemalpaşa İlçesi Çambel Mevkii’nde hayata geçirilecek olan 679 konutun ihalesi yapıldı.

Dap Yapı İzmir projesinin detayları belli oldu!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da inşa edeceği projenin detayları belli oldu. Proje, 95 milyon TL yatırım bedeli ile yükselecek..

Folkart Life'ın ticari alanları ön talep topluyor!

Bornova'da hayata geçirilen Folkart Life projesinin ticari alanları için ön talep toplanıyor. Projede yer alan ticari alanların en düşük satış bedeli 899 bin TL olarak belirlendi.

İncity Folkart İzmir daire fiyatları!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Folkart City Evleri'nde lansman fırsatları sizleri bekliyor. İncity Folkart İzmir daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor...

Folkart İzmir ve Çeşme'de anahtar teslimine hazırlanıyor!

Folkart Yapı, Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme Projesi'nde ve Folkart Life Bornova'da dairelerin anahtar teslimlerine hazırlanıyor.

folkart izmir projesinin seçimleri Haberi

folkart izmir projesinin seçimleri

Folkart, İzmir’de Türkiye’deki tüm şehir projelerinde katılımcılıkta özgün ve örnek bir ilk olarak gösterilen proje oylamasını başlattı. Basmane’de ‘utanç çukuru’ adı verilen araziyi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun açtığı ihalede 80 milyon dolara satın alan  Folkart, oylama sonucu Tabanlıoğlu, DDG ve Mad Architects projelerinden birini inşa edecek. İlk oyu Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın verdiği oylama ‘kararizmirin.com’  web sitesi üzerinden 31 Aralık 2016 saat 00.00’a kadar devam edecek. En çok oyu alan proje daha sonra Folkart tarafından ilan edilecek. Öte yandan aynı eğilim yoklamasında, İzmirlilerin çoğunluğunun önerdiği ve en çok sevdikleri isim, projenin adı olarak seçilecek ve inşaat 2019 sonunda tamamlanacak. 


240 MİLYON $’LIK DEĞER

Yükseklikleri 248, 270 ve 315 metre olan projelerden birini İzmirlilerin seçeceğini belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı...