18 / 05 / 2024

Folkart Life adres

Folkart Life adres

Folkart Life telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi. 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Folkart Life Bornova projesi İzmir Bornova’da inşa ediliyor.

İzmir Folkart Life Bornova adres bilgileri!

120 aya kadar vade imkanı sağlanan projede İzmir- Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde bulunuyor. İzmir Folkart Life Bornova adres bilgileri kapsamında proje İzmir'in Bornova ilçesinde yükseliyor.

Folkart Life Bornova Evleri adres!

İzmir Folkart Life Bornova Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir'in Bornova ilçesinde inşa ediliyor. Folkart Life Bornova Evleri adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Bornova Folkart Life Evleri ulaşım!

Bornova Folkart Life projesi Folkart Yapı tarafından İzmir ‘in Bornova ilçesinde hayata geçiliyor. Bornova Folkart Life Evleri ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir Bornova Folkart Life ödeme planı!

Toplam 828 adet daireden oluşan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İzmir Bornova Folkart Life ödeme planı kapsamında 120 aya kadar taksitlendirme sunuluyor.

Folkart Life Bornova Rezidans fiyat!

İzmir Folkart Life Bornova Rezidans projesi 1+0 ’dan 4+1 ’e kadar farklı daire seçeneklerinde meydana geliyor. Folkart Life Bornova Rezidans fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Bornova Folkart Life Rezidans fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 828 adet daire yer alıyor. Bornova Folkart Life Rezidans fiyatları 1+0 daireler 192 bin TL'den başlıyor.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım bilgilerine göre proje, Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda bulunuyor. Daire fiyatları 192 bin TL'den başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor.

Folkart Life Bornova ulaşım bilgileri!

Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzası ile İzmir 'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Bornova Folkart Life Konutları satılık!

Bornova Folkart Life Konutları satılık daire alanları 46 ile 211 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen proje 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Folkart Life Bornova güncel fiyatlar!

Toplamda 828 adet daireden meydana gelen Folkart Life Bornova'da satışlar devam ediyor. Lansmana özel fırsatlar sunan proje Folkart Yapı imzası ile yükseliyor. İşte Folkart Life Bornova güncel fiyatlar...

Bornova Folkart Life İzmir Evleri iletişim!

120 aya kadar banka kredisi ile taksitlendirme uygulanan projede 828 adet daire bulunuyor. Bornova Folkart Life İzmir Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

İzmir Bornova Folkart Life Evleri fiyat!

Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunan projede dairelerin tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İzmir Bornova Folkart Life Evleri fiyat listesi kapsamında 1+0 daireler 189 bin TL'den başlıyor.

İzmir Folkart Life Bornova Evleri fiyatları!

İzmir Folkart Life Bornova Evleri fiyatları 189 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projede 828 adet konut bulunuyor.Folkart Life Bornova'da daire teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Folkart Life adres Haberi

Folkart Life adres

Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı Folkart Life Bornova projesinde koşu ve yürüyüş yolu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu, süs havuzu, kapalı otopark, SPA ve Fitness, restoranlar, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Bornova Folkart Life projesinde yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için banka kredisi kullanılıyor ve 120 ay vade imkanı sunuluyor. İzmir Folkart Life projesinde daire fiyatları 185 bin TL’den başlangıç gösteriyor.


İzmir Folkart Life fiyatları 1+0 evlerde 185 bin TL, 1+1 evlerde 270 bin TL  2+1 evlerde 382 bin TL,  3+1 evlerde 555 bin TL , 4+1 evlerde ise 760 bin TL'den başlıyor. 


Folkart Life telefon telefon numarası 444 22 78  olarak belirlendi. Projesinin 2017 yılının Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor.


Bornova...