29 / 04 / 2024

Folkart Life ödeme seçenekleri

Folkart Life ödeme seçenekleri

Folkart Yapı Folkart Life satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. İzmir'in Bornova ilçesinde yükselen proje 12 Mayıs Salı günü görücüye çıkacak.

Folkart Life Bornova İzmir ödeme koşulları!

Folkart Life Bornova İzmir projesinde daire fiyatları 209 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Folkart Life Bornova projesi Haziran 2017 yılında teslim ediliyor...

Bornova Folkart Life Residence ödeme seçenekleri!

Bornova Folkart Life Residence ödeme seçenekleri kapsamında peşin ve banka kredisiyle ödeme imkanı sunuyor.İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede 828 adet daire bulunuyor.

İzmir Folkart Life ödeme seçenekleri!

İzmir Folkart Life ödeme seçenekleri kapsamında lansmana özel fırsatlar ve kampanyalar devam ediyor. Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen projede toplam 828 adet konut bulunuyor.

Bornova Folkart Life ödeme koşulu!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Bornova Folkart Life ödeme koşulu kapsamında 120 aya kadar vade sağlanıyor.

İzmir Folkart Life Bornova satılık daire!

İzmir Folkart Life Bornova satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje Adnan Menderes Havalimanı'na yakın mesafede bulunuyor.

Bornova Folkart Life Rezidans fiyatları!

Ödeme planı kapsamında 120 aya taksit imkanı sağlanan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bornova Folkart Life Rezidans fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Folkart Life Bornova ödeme tablosu!

Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Folkart Life Bornova'da 828 adet konut bulunuyor. Projede daireler 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Folkart Life Bornova ödeme tablosu...

Bornova Folkart Life Rezidans ödeme seçenekleri!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bornova Folkart Life Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde kredi kullanılıyor.

Bornova Folkart Life konut fiyatları!

Bornova Folkart Life konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İzmir-Çeşme Otoyolu'na bağlantısı olan projede banka kredili 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

İzmir Bornova Folkart Life ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 828 adet daire bulunuyor. İzmir Bornova Folkart Life ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Folkart Life Bornova Evleri ödeme planı!

İzmir Folkart Life Bornova Evleri ‘nde stüdyo dairelerin fiyatları 189 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Folkart Life Bornova Evleri ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir Bornova Folkart Life ödeme planı!

Toplam 828 adet daireden oluşan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İzmir Bornova Folkart Life ödeme planı kapsamında 120 aya kadar taksitlendirme sunuluyor.

Bornova Folkart Life Konutları satılık!

Bornova Folkart Life Konutları satılık daire alanları 46 ile 211 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen proje 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Folkart Life ödeme seçenekleri Haberi

Folkart Life ödeme seçenekleri

Toplam 828 adet konutun yer aldığı Folkart Life Bornova ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 12 ay vade imkanı sunuluyor ve banka kredisi kullanılabiliyor.


Folkart Yapı Folkart Life satılık daire alanları minimum 34 metrekare, maksimum ise 153 metrekare olarak tasarlandı. Proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Bornova Folkart Life'ta teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında yapılması öngörülüyor. Folkart Yapı imzası taşıyan proje ön talep toplamaya devam ediyor. 


İzmir Folkart Life projesinin sosyal alanları; kapalı otopark, cafe ve çarşı, açık ve kapalı yüzme havuzları SPA ve Fitness, süs havuzu, çocuk havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, restoranlardan oluşuyor.


Folkart Yapı Folkart Life satılık konut fiyatları; 1+0'larda 185 bin TL, 1+1'lerde 254 bin TL ile 319 bin TL arasında, 2+1'lerde 366...