08 / 05 / 2024

folkart projeleri faiz indirimi

folkart projeleri faiz indirimi

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, faiz oranları ve Folkart in kampanyalarıyla konut edinmenin kolaylaştığını açıkladı...

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...

Folkart'tan 0,64 faiz oranı ve 12 ay ödemesiz planla konut sahibi olma fırsatı!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, faiz oranları ve Folkart in kampanyalarıyla konut edinmenin kolaylaştığını açıkladı...

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

Kamu bankaları tarafından başlatılan 0.64 faiz oranı konut sektörünü de canlandırdı. 0,64 faiz kampanyası kapsamında inşaat firmaları da yeni projelerini raftan indirdi.

2019 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Bakanlar Kurulu tarafından belirlenen oranlarda Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından karşılanmak üzere faiz desteği veriliyor. Peki 2016 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Folkart'a 2 ödül birden!

Folkart, Çeşme projeleri ile ödülleri topluyor. Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri, peyzaj sektörünün en prestijli ödülü olarak gösterilen, bu yıl 3.cüsü düzenlenen Plant Ödülleri yarışmasında 2 ödül aldı.

Folkart 0 faiz kampanyası 2019!

Folkart 0 faiz kampanyası 2019 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Kampanya Folkart'ın 4 projesinde geçerli olacak.

Folkart'tan yılın fırsatı! 48 ay 0 faiz!

4 projesinde yeni bir kampanyaya başlayan Folkart Yapı, 48 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Kuveyt Türk konut kredi faiz oranı 2019!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanı seçenekleri ile anlaşmalı konutlarda yüzde 0.98 faiz oranı kullandırırken anlaşma olmayan konut projeleri için ise yüzde 1.89’dan başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor...

MESA Gökada'ya yoğun ilgi! 0,98 faiz 120 ay vade fırsatı!

Anadolu Yakası’nda projeleri ile yükselmeye devam eden MESA, Maltepe’de hayata geçirdiği Mesa GÖKADA için yüzde 10 peşinata indirim, yüzde 0,98 faiz oranına 120 ay vadeye 2.800 TL’den başlayan fiyatlarla yılın kaçırılmayacak son fırsatını sunuyor....

0,60 faiz oranıyla ev alabileceğiniz Emlak Konut projeleri!

Emlak Konut projeleri kapsamındaki konut ve iş yerleri için 60 ay vadede faizsiz 120 vadede ise yüzde 0.60 faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor…

2. el konut alacaklar için konut kredisi faiz oranları!

6 banka konut kredisi faiz oranlarını anlaşmalı sıfır konut projeleri için yüzde 0.98’e çekti. Fakat kampanya sadece anlaşmalı konutlarda geçerli. Peki 2. el konutlar alacak vatandaş için bankaların konut kredisi faiz oranları ne durumda?

İş Bankası yüzde 0,98 faiz oranlı konut kampanyasına katıldı!

Türkiye İş Bankası, ülke ekonomisini destekleme anlayışının bir uzantısı olarak, kampanya kapsamındaki anlaşmalı konut projeleri özelinde konut kredisi faiz oranlarını indirdi.

folkart projeleri faiz indirimi Haberi

folkart projeleri faiz indirimi

Folkart, konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 0,64 faiz oranı ve 12 ay ödemesiz plan, ticari alan ve ofis alacaklara ise yüzde 0,59 faiz sunuyor.  

Folkart, projelerindeki ticari alanlara "Şimdi kirala 2021'de ödemeye başla" sloganıyla kira desteği sağlıyor. Ekonomist'te yer alan habere göre; Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, faiz oranları ve Folkart in kampanyalarıyla konut edinmenin kolaylaştığını vurguladı.