16 / 05 / 2024

Folkart tiyatro merkezi

Folkart tiyatro merkezi

İzmir'de faaliyet gösteren Folkart, Türkiye'nin ilk akademik tiyatro merkezini hayata geçirdi. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, projeden bahsetti.

Folkart Nefes İstanbul, yeni bir yaşam merkezi olacak!

İzmir'de imza attığı projelerle ön plana çıkan, ‘en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumundaki Türkiye’nin öncü şirketi Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle adım atıyor. 

Folkart Incity'de anahtar teslimleri başladı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde bulunan Folkart Incity projesinin inşaatı, teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Projede anahtar teslimleri başladı.

Folkart Incıty'de teslimler çok yakında!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’ndeki Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları devam ediyor. Projenin 2019 yılı içerisinde teslimi planlanıyor.

Folkart Incity'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde yükselen Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Yüzde 60'ının tamamlandığı proje Folkart Time projesine komşu konumda bulunuyor.

Folkart Incity’de anahtar teslimleri çok yakında!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’ndeki Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaşama dair tüm ihtiyaçları bir noktada buluşturmayı hedefleyen Folkart Incity projesi 2019 yılın içerisinde teslim edilecek.  

Folkart Academy’de sertifika zamanı!

Bu zamana kadar 2 bin 200 öğrencinin tiyatro başta olmak üzere çeşitli sanat dallarında eğitim aldığı Folkart Academy'de sertifika dönemi başladı.

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Burhaniye Amfi tiyatro inşaatında inceleme yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 5 bin kişilik Burhaniye Amfi tiyatro körfezde cazibe merkezi olacak.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Folkart Incity projesi satışta! Fiyatlar 239 bin liradan başlıyor!

“Hayatın içinde” sloganıyla yola çıkan Folkart’ın yeni yaşam merkezi FOLKART INCITY Lansmana özel ödeme fırsatları ile satışa sunuldu.

Folkart'tan Türkiye'nin ilk akademik tiyatro merkezi!

İzmir'de faaliyet gösteren Folkart, Türkiye'nin ilk akademik tiyatro merkezini hayata geçirdi. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, projeden bahsetti.

Van Erciş'e kültür merkezi geliyor!

Van’ın Erciş ilçesinde 27 bin metrekare toplam alana sahip kültür merkezi projesinin temeli bu yıl atılacak. Projede sergi alanları, tiyatro, sinema, konferans ve konser salonu gibi sosyal alanlar bulunacak.

Folkart Time 2 projesi!

Folkart Yapı Folkart Time projesinin yeni etabına hazırlanıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen projenin 2. etabında toplamda 750 konut ve 17 birimden meydana gelen ticaret merkezi yer alıyor.

Folkart tiyatro merkezi Haberi

Folkart tiyatro merkezi

Folkart Tower'ın 18. katında Türkiye'nin en büyük sanat galerilerinden Folkart Gallery'i kuran ve dünyaca ünlü koleksiyonları İzmir'e getiren Folkart, şimdi de Türkiye'nin ilk akademik tiyatro merkezini hayata geçirdi. Toplam 625 kişiye eğitimlerin verileceği kurslar tamamen ücretsiz olacak. Akademi için 15 bin kişi başvururken Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Türkiye'nin Ayhan Işıkları, Bediha Muhavvit'leri bu akademide yetişecek. Önümüzdeki yıllarda Güzel Sanatlar Fakültesi bile kurma girişimimiz olacak" dedi.


Proje koordinatörlüğünü İzmirli tiyatro sanatçısı Volkan Severcan'ın yaptığı Folkart Academy toplantısına Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın yanı sıra tiyatro sanatçıları ve akademisyenler katıldı. Mesut Sancak, bir inşaat firması tarafından sanat yaşamına kazandıracakları akademik bir yapıya sahip ilk ve tek merkezin olduğunu, bununla gurur duyduklarını söyledi.


"BU BİR GÖREVDİR"


İzmir'in çok özel bir şehir olduğunu...