30 / 04 / 2024

Folkart Academy’de sertifika zamanı!

Folkart Academy’de sertifika zamanı!

Bu zamana kadar 2 bin 200 öğrencinin tiyatro başta olmak üzere çeşitli sanat dallarında eğitim aldığı Folkart Academy'de sertifika dönemi başladı.



Bu zamana kadar 2 bin 200 öğrencinin tiyatro başta olmak üzere çeşitli sanat dallarında eğitim aldığı bu yıl eğitim programına ara vermiyor. Bahar ve güz olmak üzere 2 ayrı dönem olarak planlanan eğitimler Bahar Dönemi Tiyatro Atölyesi'nde tamamlandı.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre; Folkart Academy'de 200 çocuk, 100 yetişkin olmak üzere toplam 300 kişi eğitimlerini tamamladı. Öğrenciler için Folkart Academy Tiyatro Salonu'nda sertifika töreni düzenlendi.

Folkart Academy Proje Koordinatörü Volkan Severcan, Folkart tarafından 2017'de çocuklarla gençlere sanat sevgisi aşılamak için Folkart Academy'inin kurulduğunu söyleyerek bu zamana kadar yaklaşık 2 bin 200 kişiye eğitim verdiklerini açıkladı. Kursiyerlerin bu eğitimle sadece tiyatroya adım attıklarını söyleyen Severcan, profesyonel tiyatro eğitiminin ise 18 yaşından itibaren verilebileceklerini kaydetti.


Geri Dön