17 / 05 / 2024

Folkart Academy özel yetenek sınavı

Folkart Academy özel yetenek sınavı

Bu zamana kadar 2 bin 200 öğrencinin tiyatro başta olmak üzere çeşitli sanat dallarında eğitim aldığı Folkart Academy'de sertifika dönemi başladı.

Folkart Nefes İstanbul satışta!

Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ isimli projesiyle ilk önemli adımını atıyor. Geniş bahçeli, özel tasarlanmış villaların bulunduğu Folkart Nefes İstanbul satışa çıktı.

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Folkart Academy’de sertifika zamanı!

Bu zamana kadar 2 bin 200 öğrencinin tiyatro başta olmak üzere çeşitli sanat dallarında eğitim aldığı Folkart Academy'de sertifika dönemi başladı.

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Fatih Erkoç rüzgarı!

Folkart sponsorluğunda 9 farklı noktada gerçekleşen etkinliklerle fuara gelenlere birbirinden ayrı ve güzel seçenekler sunulurken ünlü isimlerle sevenlerini de bir araya geliyor.

Folkart Line'da ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar!

Folkart Yapı'nın yeni projesi Folkart Line projesinde lansmana özel 10 bin TL peşinatla, ayda 2 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Folkart Yaka Evleri nerede?

130 konut ve 13 ticari üniteden meydana gelen Folkart Yaka Evleri projesinde lansmana özel fiyatlar ile ödemeler yapılabiliyor. Peki, Folkart Yaka Evleri nerede?

Folkart Yaka Evleri'nde 272 bin liraya! Yeni proje!

Folkart Yaka Evleri'nde lansmana özel fiyatlar 272 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Folkart Yapı tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek projede teslimler 2020 yılının Şubat ayında yapılacak. 

Bornova Folkart İncity adres!

Folkart İncity Evleri İzmir Bornova'da yükseliyor. Konut ve ticari alanlara yer verilen Folkart İncity projesinde fiyatlar lansmana özel 239 bin TL'den başlıyor...

Folkart Incity projesi satışta! Fiyatlar 239 bin liradan başlıyor!

“Hayatın içinde” sloganıyla yola çıkan Folkart’ın yeni yaşam merkezi FOLKART INCITY Lansmana özel ödeme fırsatları ile satışa sunuldu.

Folkart Time Bornova fiyat tablosu 2017!

Kişiye özel ödeme seçenekleri sunan İzmir Folkart Time Konutları 2018 yılının Eylül ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Folkart Time Bornova fiyat tablosu 2017...

İzmir Folkart Time ödeme şartları 2017!

İzmir Bornova'da inşa edilen Folkart Time Evleri, 306 bin liradan başlıyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak kolaylaşıyor. İşte İzmir Folkart Time ödeme şartları 2017...

Folkart Time büyük ilgi görüyor!

Folkart Yapı’nın ‘Şimdi senin zamanın!’ sloganıyla yola çıkarak inşa etmeye başladığı karma projesi Folkart Time; reklam filmi, mimarisi ve proje için özel hazırlanan satış ofisi binası ile dikkat çekiyor.

Folkart Blu Çeşme satılık!

Folkart Blu Çeşme satılık dairelerin fiyatları 306 bin Euro'dan başlıyor. Paşalimanı Fenerburnu'nda yükselen Folkart Blu Çeşme projesi denize sıfır konumda yer alıyor. Projeye özel iskele yapılıyor...

Folkart Academy özel yetenek sınavı Haberi

Folkart Academy özel yetenek sınavı

Bu zamana kadar 2 bin 200 öğrencinin tiyatro başta olmak üzere çeşitli sanat dallarında eğitim aldığı bu yıl eğitim programına ara vermiyor. Bahar ve güz olmak üzere 2 ayrı dönem olarak planlanan eğitimler Bahar Dönemi Tiyatro Atölyesi'nde tamamlandı.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre; Folkart Academy'de 200 çocuk, 100 yetişkin olmak üzere toplam 300 kişi eğitimlerini tamamladı. Öğrenciler için Folkart Academy Tiyatro Salonu'nda sertifika töreni düzenlendi.

Folkart Academy Proje Koordinatörü Volkan Severcan, Folkart tarafından 2017'de çocuklarla gençlere sanat sevgisi aşılamak için Folkart Academy'inin kurulduğunu söyleyerek bu zamana kadar yaklaşık 2 bin 200 kişiye eğitim verdiklerini açıkladı. Kursiyerlerin bu eğitimle sadece tiyatroya adım attıklarını söyleyen Severcan, profesyonel tiyatro eğitiminin ise 18 yaşından itibaren verilebileceklerini...