28 / 04 / 2024

Folkart Nefes İstanbul satışta!

Folkart Nefes İstanbul satışta!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Nefes İstanbul

Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ isimli projesiyle ilk önemli adımını atıyor. Geniş bahçeli, özel tasarlanmış villaların bulunduğu Folkart Nefes İstanbul satışa çıktı.



Yapı sektöründe bugüne kadar İzmir’de 7 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip, çok sayıda projeyi bitirerek, sahiplerine zamanında teslim eden Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ isimli projesiyle ilk önemli adımını atıyor. 

İzmir’den çıkan ‘en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumunda, sektöründe Türkiye’nin öncü şirketi olan Folkart, İstanbul’daki ‘Nefes’ projesi dahil, şu anda 9 milyar Türk Lirası yatırım değerli, 8 ayrı projeyi aynı anda sürdürüyor. 

Pharmactive İlaç, Volt Motor, Volt Redüktör, Volt Teknoloji gibi sanayide derinleşen şirketlerinde bünyesinde olduğu Saya Grup iştiraki Folkart; İstanbul ile beraber Bursa, Ankara, Antalya, Manisa ve Bodrum illerinde de yatırım yapmayı hedefliyor. 

Folkart Nefes İstanbul satışta!

ÖNCÜ VE LİDER ŞİRKET

İmzasını attığı projelerle, ulusal ve uluslararası pek çok ödülün sahibi olan Folkart, İstanbul Büyükçekmece’de ilk projesini inşa ediyor. Folkart’ın tamamlanan ve devam eden projelerinin, toplam yatırım değeri, 16 milyar Türk Lirası'na ulaşıyor. 

Şimdi de İstanbul’daki ilk projesinde müstakil hayatın bütün tüm güzellikleri, Folkart imzasıyla buluşuyor. Yeni proje, ‘Folkart Nefes İstanbul’ ismiyle hayata geçiriliyor. “Hayat Buna Değer” sloganıyla; çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış, uluslararası standartlarda yeni yaşam alanları oluşturarak, sektöründe öncü ve lider bir role sahip olan Folkart, İstanbul’daki ilk konut projesini, satışa sundu. Folkart  Nefes İstanbul  projesinde geniş bahçeli, özel havuzlu müstakil yaşam tarzına uygun, 3+1’den 6+1’e kadar değişen tiplerde 96 villaya yer veriliyor.

Folkart Nefes İstanbul satışta!

DOĞA İLE KUCAKLAŞIYOR

Geniş bahçeli, özel tasarlanmış villaların bulunduğu Folkart Nefes İstanbul, şehrin karmaşasından uzak, Büyükçekmece’de özgürce ‘nefes alan bir yaşam merkezi’ şeklinde hayata geçiriliyor. 

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Nefes İstanbul’un doğadan ilham alan, sürdürülebilir ve lüks bir mimarinin hakim olduğu, estetik çizgisi çok yüksek, bütün yaşam öğelerini buluşturan müstakil evlerden oluştuğuna vurgu yaptı. Proje, özellikle geniş alanları ile dikkat çekiyor. ‘Folkart Nefes İstanbul’, yüzde 80’i yeşil alandan meydana gelen 123 bin metrekare büyüklüğe sahip arsada yükseliyor.  

Projede, kapalı ve açık yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness, çok amaçlı oda-pilates, kafe, çok amaçlı salon, barbekü alanı, açık spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. 

97 bin 500 metrekarelik yeşil alana sahip projede yer alan 3+1 villalar tek kat ya da dubleks, 4+1 villalar tek kat, 6+1 villalar ise dubleks şekilde tasarlandı. Projede 3+1 tek katlı villalara Aqua Marin, 3+1 dubleks villalara Azur, 4+1 tek kat villalara Safir, 6+1 dubleks villalara Royal isimleri verildi. Projede her villa için 2 otopark alanı bulunuyor. 

Folkart Nefes İstanbul satışta!

‘İSTANBUL’A İLK ADIM’

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Nefes İstanbul’un, ‘yedi tepeli şehir’ için yalnızca bir ilk adım olduğuna dikkat çekti. Mesut Sancak, İstanbul’da konut üretmeye ilişkin yatırımlarının süreceğini belirtti.

Sancak, aralarında ‘Folkart Nefes İstanbul’un da yer aldığı 8 proje çalışmasını, aynı anda sürdürdüklerini de aktardı. Mesut Sancak’ın verdiği bilgilere göre, bu 8 proje toplam 9 milyar TL’lik yatırım değerine sahip.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, bugüne kadar İzmir’de 7 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip çok sayıda projeyi bitirip, ilan ettikleri tarihte, mülk sahiplerine teslim ettiklerini de dile getirdi.  

SAYA GRUP ÜYESİ

Mesut Sancak, Folkart’ın, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Volt Redüktör, Volt Teknoloji gibi yeni adımlarıyla, sanayide derinleşen Saya Grubun bir iştiraki olduğuna vurgu yapan; şirketin İstanbul ile beraber, gelecek dönemde, özellikle Bursa, Ankara, Antalya, Manisa ve Bodrum kentlerinde de yeni yatırımlar planladığının altını çizdi. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Folkart Nefes İstanbul ile birlikte kalitemizi, güvenilirliğimizi ve projelerle öne çıkan yaşam anlayışını İstanbul’a taşıyacağımız için çok mutluyuz” diye konuştu.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı, 2021'de şirketin kuruluşunun 15. yılını kutladıklarına dikkat çekerken, ‘Folkart Nefes İstanbul’un 15 senenin bir simgesi, nişanesi olduğunu ifade etti. Sancak, yönetmenliğini Hazım Başaran’ın gerçekleştirdiği özel bir reklam filmiyle de, Folkart Nefes İstanbul’un televizyonlarda olacağını dikkat çekti. 

Folkart Nefes İstanbul satışta!

KÜLTÜR-SANAT IŞIĞI

İzmir’de sürdürdüğü kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken, şehirde kültür-sanat alanına ‘kurumsal sorumluluk anlayışı’ ile sürekli yatırım gerçekleştiren Folkart; kendi bünyesinde ücretsiz tiyatro ve sanatın farklı alanında eğitimler sunan Folkart Academy’i ve açtığı sergilerle ülke çapında ses getiren, ülkenin en iddialı galerileri arasında yer alan, Folkart Gallery’i barındırıyor. Mesut Sancak, 23 Kasım tarihinde Türkiye’de yankı oluşturacak bir İbrahim Çallı sergisini, Folkart Gallery’de açacaklarını dile getirdi. Sancak, Folkart’ın isminde bulunan ‘folk’ ve ‘art’ sözcüklerinin hakkını verdiklerini, projeleriyle beraber kültür-sanat ışığını her yeni adımlarında, ‘sosyal sorumluluk felsefeleriyle’ yaydıklarını belirtti. Sancak, Folkart Gallery ve Folkart Academy’nin faaliyetlerini, bir plan dahilinde orta vadede İstanbul’a da taşımak istediklerine vurgu yaptı.

Tel: 444 2 278

Web: http://folkart.com.tr/


projeye sor



Geri Dön