28 / 04 / 2024

Folkart Nefes İstanbul nerede?

Folkart Nefes İstanbul nerede?

Firma: Folkart Yapı

Proje: Nefes İstanbul

Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



İzmir’de 7 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip, çok sayıda projeyi bitirerek, sahiplerine zamanında teslim eden Folkart, Folkart Nefes İstanbul’ isimli projesini satışa sundu. 

Sektöründe Türkiye’nin öncü şirketi olan ve İzmir’den çıkan ‘en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumundaki Folkart, İstanbul’daki ‘Nefes’ projesi dahil, şu anda 9 milyar TL yatırım değerine sahip 8 farklı projeyi aynı anda yürütüyor.

Folkart Nefes İstanbul nerede?

Folkart  Nefes İstanbul  nerede? 
Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarını paylaşalım...

İmzasını attığı projelerle, ulusal ve uluslararası birçok ödülün sahibi olan Folkart, Nefes İstanbul projesiyle İstanbul'a ilk adımını atıyor. 

Folkart Nefes İstanbul projesi “Hayat Buna Değer” sloganıyla; çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış, uluslararası standartlarda yeni yaşam alanları hazırlanarak hayata geçiriliyor. 

Folkart Nefes İstanbul projesinde geniş bahçeli, özel havuzlu müstakil yaşama uygun villalar yer alıyor. Projede 3 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren 96 villa yer alıyor. 

Folkart Nefes İstanbul nerede?

Folkart Nefes İstanbul nerede? 
Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtından önce proje ayrıntılarına değinelim...

Folkart Nefes İstanbul projesinde, doğadan ilham alan, sürdürülebilir ve lüks bir mimarinin hakim olduğu, estetik çizgisi çok yüksek, bütün hayat unsurlarını buluşturan müstakil konutlar bulunuyor.

Folkart Nefes İstanbul, 123 bin metrekarelik arsada konumlanıyor. Projede 97 bin 500 metrekare büyüklüğünde yeşil alan bulunuyor. Projenin yüzde 80'i yeşil alandan meydana geliyor. 

Folkart Nefes İstanbul'da kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness, çok amaçlı oda-pilates, sauna, buhar odası, kafe, çok amaçlı salon, barbekü alanı, açık spor alanları gibi sosyal alanlar bulunuyor. 

Projedeki 3+1 villalar tek kat ya da dubleks, 4+1 villalar tek kat, 6+1 villalar ise dubleks olarak dizayn edildi. Projede 3 oda 1 salon tek katlı villalara Aqua Marin, 3 oda 1 salon dubleks villalara Azur, 4 oda 1 salon tek kat villalara Safir, 6 oda 1 salon dubleks villalara Royal isimleri verildi. Projede her villaya 2 otopark alanı imkanı sunuluyor.

Folkart Nefes İstanbul nerede?

Folkart Nefes İstanbul nerede? 

Folkart Nefes İstanbul projesi İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçiriliyor. Proje, Büyükçekmece’de özgürce nefes alan bir yaşam merkezi olarak inşa ediliyor.

Tel: 444 2 278

Web: http://folkart.com.tr/

Folkart Nefes İstanbul satışta!

Mesut Sancak kimdir?

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön