28 / 04 / 2024

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşama yeni soluk getiriyor!

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşama yeni soluk getiriyor!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Nefes İstanbul

Yapı sektöründe bugüne kadar İzmir’de 7 milyar Türk Lirası yatırım değerinde, pek çok projeyi tamamlayan ve sahiplerine zamanında teslim eden Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. 



İzmir’den çıkan ‘en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumuna sahip ve sektörde Türkiye’nin öncü şirketi olan Folkart, İstanbul’daki ‘Nefes’ projesi dahil, şu anda 9 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip olan 8 farklı projeyi aynı anda sürdürüyor. Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. 

Pharmactive İlaç, Volt Motor, Volt Redüktör, Volt Teknoloji gibi sanayide derinleşen şirketleri bünyesinde bulunduran Saya Grup iştiraki Folkart; İstanbul ile beraber Bursa, Ankara, Antalya, Manisa ve Bodrum’da yatırım hedefliyor.

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşama yeni soluk getiriyor!

ÖNCÜ VE LİDER ŞİRKET

Hayata geçirdiği projelerle, ulusal ve uluslararası pek çok ödülün sahibi olan Folkart, İstanbul'daki ilk projesini Büyükçekmece’de inşa ediyor. Folkart’ın tamamlanan ve sürmekte olan projelerinin, toplam yatırım değeri, 16 milyar Türk Lirası'na ulaşıyor.

Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesinde müstakil yaşamın bütün güzellikleri, Folkart imzasıyla buluşuyor. Yeni proje, ‘Folkart Nefes İstanbul’ ismiyle hayata geçiriliyor. 'Hayat Buna Değer' sloganıyla; çevre dostu, en ileri teknolojiyle donatılan, uluslararası standartlarda yeni yaşam alanların hayata geçirerek sektöründe öncü ve lider bir role sahip olan Folkart, İstanbul’daki ilk konut projesini, satışa çıkardı. Folkart  Nefes İstanbul  projesinde geniş bahçeli, özel havuzlu müstakil yaşam tarzına uygun, 3 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar farklı tiplerde 96 villa yer alıyor. 

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşama yeni soluk getiriyor!

DOĞA İLE KUCAKLAŞIYOR

Geniş bahçelere sahip ve özel tasarlanmış villaların bulunduğu Folkart Nefes İstanbul, kentin karmaşasından uzak, Büyükçekmece’de özgürce ‘nefes alan bir yaşam merkezi’ özelliğinde olacak. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Nefes İstanbul’un doğadan ilham alan, sürdürülebilir ve lüks bir mimarinin bulunduğu, estetik çizgisi çok yüksek, bütün yaşam öğelerini buluşturan müstakil konutlardan meydana geldiğine vurgu yaptı. Proje, özellikle geniş alanlarıyla dikakt çekiyor. Folkart Nefes İstanbul projesinin yüzde 80’i yeşil alandan meydandan geliyor. 123 bin metrekare büyüklüğe sahip arsada inşa edilen proje, 97 bin 500 metrekare yeşil alan mevcut.

‘İSTANBUL’A İLK ADIM’

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Nefes İstanbul’un, ‘yedi tepeli şehir’ için yalnızca bir ilk adım olduğunun altını çizdi. Mesut Sancak, İstanbul’da konut üretmeye ilişkin yatırımlarının süreceğini vurguladı.

Sancak, aralarında ‘Folkart Nefes İstanbul’un da yer aldığı 8 proje çalışmasını, aynı anda sürdürdüklerini belirtti. Mesut Sancak’ın verdiği bilgiye göre, bu 8 projenin toplam yatırım değeri 9 milyar Türk Lirası'na ulaşıyor. 
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, bugüne kadar İzmir’de 7 milyar Türk Lirası tutarında yatırım değerine sahip çok sayıda projeyi tamamlayarak, ilan ettikleri tarihte, mülk sahiplerine teslim ettiklerini de dile getirdi.

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşama yeni soluk getiriyor!

SAYA GRUP ÜYESİ

Mesut Sancak, Folkart’ın, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Volt Redüktör, Volt Teknoloji gibi yeni adımlarıyla, sanayide derinleşen Saya Grubun bir iştiraki olduğuna dikkat çekerken; şirketin İstanbul ile beraber, gelecek süreçte, özellikle Bursa, Ankara, Antalya, Manisa ve Bodrum’da yeni yatırımlar planladığına vurgu yaptı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Folkart Nefes İstanbul ile birlikte kalitemizi, güvenilirliğimizi ve projelerle öne çıkan yaşam anlayışını İstanbul’a taşıyacağımız için çok mutluyuz.” açıklamasında bulundu.

Mesut Sancak, 2021'de şirketin kuruluşunun 15. yılını kutladıklarının altını çizerek, ‘Folkart Nefes İstanbul’un 15 yılın bir simgesi, nişanesi olduğunu ifade etti. Sancak, yönetmenliğini Hazım Başaran’ın gerçekleştirdiği özel bir reklam filmiyle de, Folkart Nefes İstanbul’un televizyonlarda ön plana çıkacağını aktardı. 

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşama yeni soluk getiriyor!

KÜLTÜR-SANAT IŞIĞI

İzmir’de sürdürdüğü kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken, şehirde kültür-sanat alanına ‘kurumsal sorumluluk anlayışı’ ile sürekli yatırımlar gerçekleştiren Folkart; kendi bünyesinde ücretsiz tiyatro ve sanatın farklı alanında eğitimler veren Folkart Academy’i ve açtığı sergilerle ülke çapında ses getiren, ülkenin en iddialı galerileri arasında yer alan, Folkart Gallery’i barındırıyor. Mesut Sancak, 23 Kasım tarihinde Türkiye’de yankı yaratacak bir İbrahim Çallı sergisini, Folkart Gallery’de açacaklarını dile getirdi. Sancak, Folkart’ın adında bulunan ‘folk’ ve ‘art’ sözcüklerinin hakkını verdiklerini, projeleriyle beraber kültür-sanat ışığını her yeni adımlarında, ‘sosyal sorumluluk felsefeleriyle’ yaydıklarını ifade etti. Sancak, Folkart Gallery ve Folkart Academy’nin faaliyetlerini, bir plan dahilinde orta vadede İstanbul’a da taşımak istediklerine dikkat çekti.

Her villaya 2 otopark ayrılan Folkart Nefes İstanbul'da 3+1 tek kat villalara Aqua Marin, 3+1 dubleks villalara Azur, 4+1 tek kat villalara Safir, 6+1 dubleks villalara Royal isimleri verildi. 

Projede kapalı ve açık yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness, çok amaçlı oda-pilates, çok amaçlı salon, barbekü alanı, açık spor alanları ve kafe yer alıyor. Aynı zamanda sosyal tesiste de otopark bulunuyor. 

Folkart Nefes İstanbul satışta!


projeye sor



Geri Dön