04 / 05 / 2024

folkart yapı avrupanın en yüsek binası

folkart yapı avrupanın en yüsek binası

İzmir'e 1.5 milyar lira yatırım yaparak dünya çapında örnek olacak inşaat projelerine imza atan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Şaraphane bölgesinde Türkiye'nin ve Avrupa'nın en yüksek binasını yapacaklarını belirtti...

Folkart Country Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Folkart Yapı tarafından İzmir'in Urla'da hayata geçirilen Country Urla'da ön talep süreci başladı. Bu ay inşaat çalışmalarının başlayacağı projede villalar Mayıs 20232'te teslim edilecek. 

Folkart, kentsel dönüşümde aktör olacak!

İzmir'e kazandırdığı prestijli projelerle öne çıkan Folkart Yapı, kentsel dönüşümde de yer alırken, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Kentsel dönüşümde Türkiye ölçeğinde önemli bir aktör olacağız" dedi.

Folkart Yapı 4 yeni projeye hazırlanıyor!

Ege’nin incisi Çeşme’nin en müstesna koylarında inşaat faaliyetlerini sürdüren Folkart Yapı yeni projelerini satışa çıkardı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, bu yıl içerisinde 4 yeni proje yapacağını müjdeledi.

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül evlendi!

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül, Fırat Bolat ile dün akşam evlendi. Çiftin nikahı töreni Moda Deniz Kulübü'nde kıyıldı.

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül evleniyor!

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül, Fırat Bolat ile 22 Eylül Perşembe günü kıyılacak nikah ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı töreni Moda Deniz Kulübü'nde gerçekleştirilecek.

Folkart Yapı'nın Basmane projesinde AVM yok!

Folkart Yapı'nın Basmane Meydanı'ndaki projesinde, bölgede trafik yüküne neden olacağı saptanan AVM'ye yer vermeme kararı aldığı bildirildi.

Basmane çukuru Folkart Yapı'nın!

Ege Dünya Ticaret Merkezi'nin ticari ve iktisadi bütünlüğü için açılan satış ihalesini kazanan üçlü konsorsiyumdan iki şirketin çekilmesi sonrası projenin, Folkart Yapı tarafından hayata geçirileceği bildirildi.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova fiyatlar!

Folkart Yapı'nın Folkart Life Bornova projesinde daireler Haziran 2017 yılında teslim edilecek. 830 konuttan oluşan Folkart Life Bornova projesinde fiyatlar 209 bin liradan başlıyor...

Folkart Yapı Basmane Çukuru projesinin mimarları seçildi!

Folkart Yapı’nın İzmir Basmane Çukuru’nda geliştireceği projenin mimarlık ofisleri arasında Roy Higgs, Tabanlıoğlu, Yağcıoğlu, DDG, Mad Architects, Korucuoğlu bulunuyor.

Folkart Yapı Folkart Time Projesi!

Folkart Yapı Folkart Time Projesi 'nde satışların Nisan ayında başlaması öngörülüyor. 800'ün üzerinde bağımsız birimden oluşan proje İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek.

Folkart Yapı'dan Basmane Çukuru için 80 milyon dolar teklif!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun 117 ve 90 milyon dolara iki kez satışa çıkardığı ancak talipli firmanın çıkmadığı Basmane Çukuru'nun bugünkü ihalesine Folkart Yapı iştiraki Livamine Madencilik AŞ teklif verdi.

Folkart Yapı'dan Basmane Çukuru için 80 milyon dolar teklif!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun 117 ve 90 milyon dolara iki kez ihaleye çıkardığı ancak talipli firmanın çıkmadığı Basmane Çukuru'nun bugünkü ihalesine Folkart Yapı iştiraki Livamine Madencilik AŞ teklif verdi.

Folkart Yapı Çeşme Fenerburnu Konutları fiyat!

İnşa çalışmalarının başladığı projede daireler 1+1 'den 4+1' e kadar değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Çeşme Fenerburnu Konutları fiyat listesine göre 306 bin Euro'dan başlıyor.

folkart yapı avrupanın en yüsek binası Haberi

folkart yapı avrupanın en yüsek binası

İzmir'e 1.5 milyar lira yatırım yaparak dünya çapında örnek olacak inşaat projelerine imza atan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ile Folkart Towers'ın 43'üncü katındaki ofisinde keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. 


Yatırımlarının karşılığını aldığını belirten Sancak, "İzmirlilere sonsuz teşekkür ediyoruz. Daha iyi ve güzel binalar yaparak İzmir'i dünyaya duyurmaya devam edeceğiz" diyor. Bu arada Sancak'ın İzmirliler'e bir müjdesi daha var. 


Eski Tekel ve Şarap Fabrikasının bulunduğu, Şaraphane olarak adlandırılan bölgede, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en yüksek binasını yapacaklarını söyledi. 85 katlı, 375 metre yükseklikteki binanın 550 milyon liralık bir yatırım olduğunu ifade eden Sancak, gerekli imar izinlerinin alındığını, proje için yarışma düzenlendiğini ve son aşamaya gelindiğini belirtti. Sancak, "2015'te çalışmalara başlayacağız. Bu binayı hem Türkiye hem de Avrupa konuşacak. Modern bir tesis...