29 / 04 / 2024

Folkart Yapı yeni projeler

Folkart Yapı yeni projeler

İzmir'i üst segment inşaat projeleri ile tanıştırma hedefiyle 2006 yılında yola çıkan Folkart, 10 yıl gibi kısa bir sürede bu hedefin de üzerine çıktı.

Folkart, Avrupa'nın en yüksek binasını yapacak!

Firma olarak uzun vadeli hedefler belirlediklerini söyleyen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Önümüzdeki 5 yılda İzmir’den çıkmış Türkiye’nin en büyük inşaat firması olmak istiyoruz." dedi.

Folkart Yapı 1 yılda 1 milyar TL'lik yatırım yapacak!

ÖNÜMÜZDEKİ bir yıl içinde toplam 1 milyar TL'lik inşaat projesi hayata geçirecek olan Folkart, 5 yıl içinde İzmir'den çıkan en büyük inşaat şirketi olmayı hedefliyor.

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor!

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, sektörün 2020'de yüzde 4-5 arasında büyüyeceğini öngördüklerini söyledi...

Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak!

Folkart Yapı, İzmir'de 850 milyon liralık yatırımla Folkart Vega projesine başladı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in merkezinde, Alsancak ile Halkapınar arasında İzmir Körfezi'nin tam karşısında yer alan Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak" diyor.

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası!

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde ödemeler adım adım yapılıyor. 

Folkart Yapı Folkart Vega!

Folkart Yapı Folkart Vega projesinde daire satışları devam ediyor. TAGO Mimarlık tarafından dizayn edilen projede 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

Folkart Yapı Folkart Vega fiyat!

Folkart Yapı Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2021 yılında teslim edilecek.

Folkart Vega Konak Eylül'de satışta!

Folkart Yapı yeni projesini İzmir Konak Halkapınar'da inşa edecek. Folkart Vega Konak projesi Eylül ayında satışa sunulacak. 

Folkart Vega İzmir'de yükselecek! Yeni proje!

Folkart Yapı yeni projesini İzmir Konak Halkapınar'da hayata geçirmeye hazırlanıyor. Eylül ayının ortasında lansmanı yapılması planlanan proje karma proje olarak yükselecek.

Folkart Line satışa çıktı! Yeni proje!

Folkart Yapı'nın İzmir'de hayata geçirdiği yeni projesi Folkart Line satışa çıktı. Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 279 bin TL'den başlıyor.

Folkart Yapı Halkapınar projesi yolda! Yeni proje!

Folkart Yapı, İzmir Konak'a bağlı Halkapınar Mahallesi'nde yeni proje yapacak. Proje, 285 milyon TL'ye mal olacak..

Taş Yapı'dan 750 milyon Euro’luk 5 yeni otel geliyor!

Taş Yapı 2018 yol haritasını açıkladı. İnşaat, turizm, tarım ve havalimanı işletmeciliği alanında faaliyetlerini sürdüren Taş Yapı yeni yılda turizm projelerine ağırlık verecek.

Folkart Boyalık Çeşme'de 334 bin 880 Euro'ya 1+1! Yeni Proje!

Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Boyalık Çeşme'de satışlar başladı. Toplam 36 adet rezidans daireden oluşan Folkart Boyalık Çeşme'de fiyatlar 334 bin 880 Euro'dan başlıyor.

Folkart Life Bornova yeni fiyat listesi!

Folkart Life Bornova projesi İzmir Bornova'da Folkart Yapı tarafından inşa edildi. Folkart Life Bornova yeni fiyat listesi minimum 240 bin TL'den başlıyor...

Folkart Yapı yeni projeler Haberi

Folkart Yapı yeni projeler

İzmir'i üst segment inşaat projeleri ile tanıştırma hedefiyle 2006 yılında yola çıkan Folkart, 10 yıl gibi kısa bir sürede bu hedefin de üzerine çıktı. 


Bugüne kadar İzmir'de yatırım değeri 2 milyar lirayı bulan projeler üreten Folkart'ın, hali hazırda süren projeleriyle söz konusu rakam 4 milyar lirayı bulacak. 


Hedef Alliance bünyesinde ilaç sektöründe faaliyet gösterirken 2004'te geldiği İzmir'i çok seven Mesut Sancak, üst segmentte konut ve ofis açığını keşfettiği kente kazandırdığı projelerle konut sektörünün öncülerinden biri oldu. Sancak'ın kurduğu Folkart Yapı, bugün itibarıyla toplam 3 milyar TL değerinde, aktif 11 projeyle çalışmalarına devam ediyor. Folkart, tamamlanan ve inşaatı devam eden projeler için toplamda 500 milyon dolardan büyük bir bütçeyi kullanıyor. İzmir'de ilk olarak 2006 ortalarında Folkart Narlıdere'nin inşaatıyla başlayan, Folkart'ın serüveni Mavişehirve...